Αθλητισμός

Η STAGER στηρίζει την “πλεύση αγάπης” και την ΦΛΟΓΑ

Η ΕΤΑΙΡΙΑ STAGER ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ

Την Κυριακή 1η Απριλίου, οι άνθρωποι της STAGER με μια δυνατή ομάδα με θετική ενέργεια, έτρεξαν στον ιστιοπλοϊκό αγώνα “πλεύση αγάπης” για να ενισχυθούv οικονομικά οι προσπάθειες του φιλανθρωπικού συλλόγου «Φλόγα», ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Η οικογένεια της STAGER – για άλλη μια φορά – ήθελε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ζωής και ελπίδας ότι με την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την αλληλεγγύη και την σπουδαία προσωπική συνεισφορά των ανθρώπων της, μπορούμε να νικήσουμε τον παιδικό καρκίνο.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση επαγγελματιών του yachting ξεκίνησε από το Καλαμάκι με πορεία τις Φλέβες και τερματισμό πίσω στο Καλαμάκι, μια απόσταση 12 ν.μ..
Με την συμμετοχή των μεγαλύτερων εταιρειών από το χώρο της θαλάσσιας αναψυχής (Chartering), η Πλεύση Αγάπης είναι ένας ιστιοπλοϊκός αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συγκεντρώσει πόρους για την ΦΛΟΓΑ ώστε να καλυφθούν βασικές ανάγκες των παιδιών που πάσχουν από Νεοπλασματική ασθένεια.

Η STAGER ως χορηγός και στην ξηρά και στην θάλασσα.

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από ελάχιστους γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Στην Φλόγα συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.
http://www.floga.org.gr

Η STAGER στηρίζει την “πλεύση αγάπης” και την ΦΛΟΓΑ
To Top