ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σπυρόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ απαντάει με πρόγραμμα, στοχευμένο λόγο, ήθος κι αξιοπρέπεια

“ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΑΚΗΔΕΣ ΟΥΤΕ ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΔΕΣ – ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ”

Aνοιχτή πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε απόψε το βράδυ στο λιμάνι Καλαμάτας – Άλσος Πανελληνίου, η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής με θέμα την ακρίβεια και την οικονομία, με ομιλητές τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Σπυρόπουλο και τον Αν. Καθηγητή ΕΜΠ & Τομεάρχη Ενέργειας Χάρη Δούκα.

Pasok-DSC-1037

Pasok-DSC-1041

Pasok-DSC-1046

Pasok-DSC-1053

Pasok-DSC-1058

Pasok-DSC-1062

Pasok-DSC-1065

Pasok-DSC-1066

Pasok-DSC-1067

Pasok-DSC-1069

Pasok-DSC-1071

Για την καταγγελία και τη μηνυτήρια αναφορά του Νίκου Ανδρουλάκη σχετικά με την απόπειρα παγίδευσης και παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου μίλησε αρχικά ο Ανδρέας Σπυρόπουλος πετώντας το «μπαλάκι» για απαντήσεις στην κυβέρνηση και τη δικαιοσύνη, ενώ επισήμανε ότι «η κυβέρνηση πρέπει να δώσει άμεσα απαντήσεις, γιατί μιλάμε για ένα λογισμικό το οποίο δεν μπορεί να το έχει οποιοσδήποτε πολίτης. Μιλάμε για ένα πολύ βαρύ λογισμικό, πάρα πολύ ακριβό, το οποίο το προμηθεύονται κυβερνήσεις ή άνθρωποι που έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα ενδεχομένως. Και προφανώς πρέπει να απαντηθεί αν και στη χώρα μας έχει έρθει το αντίστοιχο πρόγραμμα και ποιος το έχει“.

Pasok-DSC-1083

Pasok-DSC-1091

Pasok-DSC-1094

Pasok-DSC-1098

Pasok-DSC-1106

Pasokimage00006

Ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Σπυρόπουλος μίλησε επίσης για το προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από κυβερνητικά στελέχη, για τις πιθανές μετεκλογικές διαδικασίες και συνεργασίες αλλά και για την ακρίβεια και τις συνεχείς ανατιμήσεις που «καίνε» τους πολίτες.

Pasok-DSC-1072

Pasok-DSC-1077

Pasok-DSC-1078

Pasok-DSC-1079

Για το προεκλογικό κλίμα που καλλιεργείται από τα κυβερνητικά στελέχη ο κ. Σπυρόπουλος σημείωσε πως «Υπουργοί και βουλευτές της Κυβέρνησης κάνουν προεκλογική εκστρατεία, το βλέπετε καθημερινά. Δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του πολίτη». Αρκετές αναφορές έκανε και στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάλεσε σε συστράτευση για να πάρει το ΠΑΣΟΚ ισχυρή εντολή.

Από την πλευρά του στην τοποθέτησή του ο Χάρης Δούκας επικεντρώθηκε στο ενεργειακό ζήτημα που ταλανίζει όλο τον πλανήτη τους τελευταίους μήνες και για την χώρα μας είπε πως δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να γίνει ενεργειακά αυτόνομη και πως όλα γίνονται για να έχουν υπερκέρδη συγκεκριμένα 4-5 επιχειρηματικές ομάδες με τους πολίτες να βρίσκονται σε απόγνωση από την ακρίβεια και την ενεργειακή ανασφάλεια ενόψει και του χειμώνα.

Όλη η τοποθέτηση του κ.Δούκα

To Top