Αθλητισμός

Σπηλιώτης για Καλαμάτα: Κίνηση ξεχωριστής αξίας και ιδιαίτερης τιμής

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτης σε μήνυμά του για την συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστα Παπασταμάτη επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα συνεργασίας της Ένωσης με την Μαύρη Θύελλα και ευχαρίστησε για το εισιτήρια διαρκείας σημειώνοντας πως πρόκειται για μια κίνηση ξεχωριστής αξίας και ιδιαίτερης τιμής.

Αναλυτικά το μήνυμα του Βασίλη Σπηλιώτη:

Με ξεχωριστή χαρά υποδέχτηκα στα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστα Παπασταμάτη και την αντιπροσωπεία της ιστορικής μας ομάδας.

Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για την Μαύρη Θύελλα ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών της και τους ευχαρίστησα θερμά για την προσφορά των δυο εισιτηρίων διαρκείας σε μια κίνηση ξεχωριστής αξίας και ιδιαίτερης τιμής.

Με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις και την παρουσία τους είναι οι άξιοι πρεσβευτές του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα σεζόν. Είμαστε πάντα δίπλα τους, τους στηρίζουμε και θα χαιρόμαστε μαζί τους για τις νίκες τους στη νέα σεζόν.

Σπηλιώτης για Καλαμάτα: Κίνηση ξεχωριστής αξίας και ιδιαίτερης τιμής
To Top