Αθλητισμός

Σπερχογεία -Τσικλητήρας Πύλου 0-4: Περισσότερο έτοιμος και αποτελεσματικός

Περισσότερο έτοιμος και αποτελεσματικός ο Τσικλητήρας Πύλου επιβλήθηκε 4-0 της Σπερχογείας σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο “Π. Γεωργανάς”.

Οι Πυλιώτες μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Γεωργιάδη, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την καλύτερη στιγμή τους σε δοκάρι του Νίκου Μάλαμα πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο μέρος με τους ροσονέρι να πετυχαίνουν τρία ακόμα τέρματα. Ο Σεφεράσι στο 60′ έκανε το 0-2, ο Μεμουσάϊ στο 68′ το 0-3 και το σκορ έκλεισε ο Πανταζόπουλος στο 90′.

Διαιτητής: Τσουλάκος (Σταματία Τσαούση, Ευγενία Τσαούση).

Σπεργοχεία: Σταματίου, Γαβράς, Καπινιάρης, Μπούνας, Δωδεκάτος, Ζέππος, Μπαζάνης, Τσάκωνας, Μάλαμας Κώστας, Μάλαμας Νίκος, Καραχάλιος (11άδα), Τζεφερεμιναίος, Δημητρίου Β.., Δημητρίου Γ., Πετράκος, Αναζίκος Μπάκας Θαν., Μπάκας Σταύρος, Σκαρπαλέζος.

Τσικλητήρας Πύλου: Ντόι, Καρδάσης, Δημόπουλος, Μέμα Κώστας, Μέμα Νίκος, Χίου, Ράλλης Γιώργος, Σεφεράσι, Μεμουσάι, Σούλα, Γεωργιάδης (11άδα), Κοτσοβός Σπύρος, Κοτσοβός Ευάγγελος, Κούβελας, Πανταζόπουλος, Ράλλης Βασίλης, Ζάνο, Σαμπάνι.

Σπερχογεία -Τσικλητήρας Πύλου 0-4: Περισσότερο έτοιμος και αποτελεσματικός
To Top