ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο του Αεροδρομίου

ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ


Φορτηγό παρέσυρε προπορευόμενο όχημα και τα δύο έπεσαν σε τάφρο- Σώοι οι επιβαίνοντες

Τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι, όταν φορτηγό που μετέφερε στην καρότσα του ένα μηχάνημα βαρέως τύπου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο στην ευθεία της Ε.Ο. 082 Καλαμάτας – Πύλου,- 2 χιλιόμετρα πριν το Αεροδρόμιο Καλαμάτας- και έπεσε πάνω σε προπορευόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ από τη σφοδρή σύγκρουση, και τα δύο οχήματα έπεσαν μέσα σε παρακείμενη τάφρο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε στο κεφάλι χωρίς να κινδυνεύει, ο συνοδηγός του φορτηγού βγήκε από το παράθυρο με ελαφρά χτυπήματα στα πόδια και ο οδηγός του ΙΧ σοκαρισμένος βγήκε από το στραπατσαρισμένο όχημά του με μια μόνο γρατζουνιά στο πόδι και σοκαρισμένος, δεν πίστευε πως βγήκε ζωντανός μετά από τέτοια σύγκρουση
Έλεγε συνεχώς: “δέχτηκα από πίσω μου μια απίστευτη ώθηση! Ούτε κατάλαβα από που μου ήρθε”!
Μια γυναίκα οδηγός άλλου οχήματος δήλωσε σοκαρισμένη, “Είδα από μακριά να έρχεται βολίδα κατά πάνω μου τρέχοντας υπερβολικά το φορτηγό! Ευτυχώς πρόλαβα και μετακίνησα λίγα μέτρα το αυτοκίνητό μου και γλίτωσα”!
Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία για την διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος…
Απαντήσεις θα δώσει φυσικά ο ταχογράφος του φορτηγού που έγινε “κινούμενη βόμβα” με τόσο βάρος στην καρότσα του!
Το ευτυχές είναι ότι παρά τις σοβαρές υλικές ζημιές των οχημάτων, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο του Αεροδρομίου
To Top