ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία στη Μεσσηνία

Αρκετά προβλήματα έχει δημιουργήσει η κακοκαιρία από το πρωί στη Μεσσηνία. Σοβαρές ζημιές προκάλεσε και η έντονη χαλαζόπτωση

Το χαλάζι που έπεσε σε κάποιες περιοχές είχε το μέγεθος καρυδιού!

Δεν είναι χιόνι, είναι χαλάζι!

Xαλάζι και στον δρόμο προς Μικρή Μαντίνεια

H Πυροσβεστική υπηρεσία έκανε μια άντληση υδάτων το πρωί στην περιοχή του Κορδία και μια μικρή παρέμβαση στη Μαντίνεια και – σύμφωνα με τον Διοικητή της ΠΥ Καλαμάτας Δημήτρη Γεωργανά – είναι σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις καθώς αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα απόψε τη νύχτα αλλά και τα επόμενα 24ωρα.

Δημοσιεύτηκε από Λίτσα Πλαγιανού στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Tα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στην 1η επαρχιακή οδό Καλαμάτας-Μάνης.

Στον δρόμο προς Μάνη

Συγκεκριμένα το χαλάζι που έπεσε ακινητοποίησε οχήματα στην Βέργα και την Άνω Βέργα, αφού σημειώθηκε έντονη χαλαζόπτωση και συσσωρεύτηκε μεγάλος όγκος από χαλάζι που ξεπερνούσε τα 30 εκατοστά.

Έξω από το Πάρκο του Αλμυρού

Σοβαρά προβλήματα υπήρξαν και στον Αλμυρό αλλά και στη Μαντίνεια από τα νερά που πλημμύρισαν το οδόστρωμα και η κυκλοφορία διακόπηκε για μισή ώρα περίπου και περνούσαν μόνο ψηλά οχήματα και λεωφορεία. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι, όταν σταμάτησαν τα καιρικά φαινόμενα. ..

ΑΣΠΡΟΠΟΥΛΙΑ

Hailstorm! ⚡️

Δημοσιεύτηκε από John Poll στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

 

Με αλυσίδες το πρωί η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Καλαμάτας-Σπάρτης στον Ταϋγετο-από 28οχλμ έως 40οχλμ

 ΣΕ ΒΕΡΓΑ ΚΑΙ Μ.ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε από Χρηστίνα Μελεξοπούλου στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΣΠΑΡΤΗΣ

Προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται στην Ε.Ο. Καλαμάτας-Σπάρτης στον Ταϋγετο, καθώς η νέα χιονόπτωση από χθες βράδυ στα ορεινά χωριά του Ταϋγέτου απαιτεί οι οδηγοί να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου τα σημεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες είναι:

ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

 Επ. Ο. Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας – Βυτίνας (Επαρχιακό – Δασικό δίκτυο του ορεινού όγκου Μαινάλου).

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

 Π.Ε.Ο. Καλαμάτα – Σπάρτη, από 28οχλμ έως 40οχλμ.

Βεβαίως να επισημάνουμε ότι ο δρόμος καθαρίζεται συνεχώς από την εργολαβία που έχει αναλάβει το έργο αυτό, ωστόσο τις πρωινές ώρες και τις βραδινές απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς.

Χαλάζι και σε Καρβέλι

To Top