ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοβάδες ξεκόλλησαν από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

ΕΓΙΝΕ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ- ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ

Σοβάδες αποκολλήθηκαν από το κτήριο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας και έπεσαν πάνω στην παρακείμενη σκεπή του ίδιου κτηρίου, και ευτυχώς όχι στον πεζόδρομο! Για το περιστατικό ειδοποίησαν περίοικοι, που εντόπισαν τα κομμάτια των σοβάδων πάνω στη σκεπή.

Κομμάτια σοβάδων πάνω στη σκεπή

Υπό το φόβο μήπως αυτά κυλήσουν και πέσουν στον πεζόδρομο και σε κάποιον διερχόμενο, έγινε σήμερα το πρωί άρση της επικινδυνότητας από συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας. Ο χώρος του πεζόδρομου φράχτηκε με προειδοποιητική ταινία και απαγορεύτηκε προσωρινά η διέλευση από το σημείο, έως ότου απομακρυνθούν οι σοβάδες από τη σκεπή.

Το σημείο του κτηρίου απ’όπου και ξεκόλλησαν οι σοβάδες

Για το συμβάν ειδοποιήθηκε και ο εκπρόσωπος του Δήμου Καλαμάτας στο Πνευματικό Κέντρο, Παναγιώτης Λύρας, ο οποίος και ειδοποίησε τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, καθώς το κτήριο στο σημείο χρήζει επισκευής. Έτσι τη Δευτέρα αναμένεται καλαθοφόρο του Δήμου με εργάτες, προκειμένου να επισκευαστεί η ζημιά που έγινε στο σημείο της αποκόλλησης.

Στο σημείο είχαν γίνει παλαιότερα επισκευές, που εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως δεν πέτυχαν

Το κτήριο του Πνευματικού λόγω της παλαιότητάς του και των προβλημάτων που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς, χρήζει άμεσων παρεμβάσεων, αυτό φανερώνει η αποκόλληση των σοβάδων.

Σοβάδες ξεκόλλησαν από το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
To Top