Αθλητισμός

O Σωτήρης Αντωνίου στον πάγκο της ΑΕΛ

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο εκλεκτός της ΑΕΛ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «βυσσινί» στη θέση του Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ο 46χρονος προπονητής ο οποίος έχει καταγωγή από τη Λάρισα θα αναλάβει καθήκοντα από την την Τρίτη (3/5), όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Παράλληλα, ο Νίκος Σαμολαδάς θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής, ενώ μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλέξη Κούγια, παραμένουν στο ρόστερ οι Κολομπίνο, Αμπούντ και Γαρουφαλιάς.

Αναλυτικά και η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«1. Νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι ο Σωτήρης Αντωνίου.

Νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ είναι ο Νίκος Σαμολαδάς.

Μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη για τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που επικαλέστηκε ο ίδιος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Λαρισαίο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αυτός θα επιλέξει τους συνεργάτες του και με τον Νίκο Σαμολαδά για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε επαφή και συνεργάζονται. Η εξέλιξη αυτή ήταν επιβεβλημένη γιατί εν όψει της σοβαρότητας της καταγγελίας για το στημένο Απόλλων Λάρισας – Βέροια και τις επιβληθείσες ποινές, θα ήταν αδιανόητο με το ενδεχόμενο της διεξαγωγής 2 ή 4 μπαράζ, αφού σε περίπτωση τιμωρίας η ΑΕΛ θα πάρει την θέση της Βέροιας να έχει προπονητή ο οποίος δεν θα συνεχίσει την νέα χρονιά.

Ο κ. Αντωνίου θα αναλάβει καθήκοντα την Τρίτη 3/5/2022 οπότε και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση. Μαζί με τον κ. Γκουτσίδη θα αποχωρήσει ο κ. Αλέξης Σπυρόπουλος αλλά θα παραμείνουν έως το τέλος Μαΐου οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Ζαλαώρας αφού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τότε.

2. Μετά από αυτή την εξέλιξη με απόφαση του κ. Κούγια παραμένουν στο δυναμικό της ΑΕΛ, αφού άλλωστε έχουν συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια, οι Colombino, Abud, Γαρουφαλιάς και υπολογίζονται κανονικά στην περίπτωση που η ΑΕΛ δώσει αγώνες μπαράζ».

O Σωτήρης Αντωνίου στον πάγκο της ΑΕΛ
To Top