ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σώος εντοπίστηκε ο 51χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Πύλο

Σώος εντοπίστηκε ο 51χρονος ψαροντουφεκάς ο οποίος αγνοoύνταν στον όρμο του Ναυαρίνου από την Κυριακή το πρωί, οπότε και είχε πάει για ψάρεμα στο Διβάρι. Tελικά εντοπίστηκε από ιδιωτικό σκάφος δυτικά της Σφακτηρίας, αργά το απόγευμα, και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου, για προληπτικούς λόγους. Για την αναζήτησή του είχε κινητοποιηθεί σκάφος του Λιμενικού καθώς και ιδιώτες με τα σκάφη τους και ένας δύτης.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Πύλου, για περιστατικό 51χρονου ημεδαπού αγνοούμενου υποβρύχιου αλιέα, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας “ΔΙΒΑΡΙ” κόλπου Ναβαρίνου. Ο 51χρονος είχε μεταβεί πρωινές ώρες χθες για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοούταν.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν άμεσα έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός (01) περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, τριών (03) ιδιωτικών σκαφών, ενός (01) Α/Κ σκάφους και ενός (01) Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους, στα οποία επέβαιναν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και ιδιώτης δύτης.

Το ανωτέρω Ε/Γ-Τ/Ρ εντόπισε και περισυνέλεξε τον 51χρονο στη θαλάσσια περιοχή μισό ναυτικό μίλι δυτικά της ν. Σφακτηρίας, καλά στην υγεία του.

Στη συνέχεια, ο εν λόγω άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πύλου για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.
*****

Σώος εντοπίστηκε ο 51χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούνταν στην Πύλο
To Top