ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σωματείο Εργαζομένων Καπνιοβιομηχανίας Καρέλια: 45 φιάλες συγκέντρωσε η εθελοντική αιμοδοσία

Για τρίτη φορά το Σωματείο Εργαζομένων Καπνιοβιομηχανίας Καρέλια πήρε την πρωτοβουλία για εθελοντική αιμοδοσία μεταξύ των μελών του κι αυτή ήταν και η πιο πετυχημένη! Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Καπνοβιομηχανίας, τηρώντας όλες τις απαραίτητες υγειονομικές προφυλάξεις, από το τμήμα Αιμοδοσίας Καλαμάτας και με τη συμπαράσταση του Περιφερειακού Παραρτήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ικανοποίηση του για την ενεργό συμμετοχή των εργαζομένων, προκειμένου να συγκεντρωθούν οι 45 φιάλες αίματος και ταυτόχρονα και τη Διοίκηση της εταιρείας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. που στέκεται αρωγός στις πρωτοβουλίες του Σωματείου.

Άλλωστε τόσο η Διοίκηση όσο και οι εργαζόμενοι διαχρονικά αποδεικνύουν ότι οι δράσεις που αναλαμβάνουν με στόχο τον άνθρωπο είναι και σημαντικές και ουσιαστικές. Η μεγάλη “οικογένεια” ΚΑΡΕΛΙΑ είναι μεγάλη γιατί είναι οικογένεια και είναι εμβληματικός ο ρόλος της στην τοπική κοινωνία και ευρύτερα.

Σωματείο Εργαζομένων Καπνιοβιομηχανίας Καρέλια: 45 φιάλες συγκέντρωσε η εθελοντική αιμοδοσία
To Top