ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονων μαθητών στην Καλαμάτα για ένα πατίνι-Αναζητείται ο δράστης

Σοκάρει το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού δύο 16χρονων μαθητών μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Καλαμάτας

Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, (ώρα 14:15) όταν οι 16χρονοι που είχαν αναχωρήσει από το σχολείο τους, βρίσκονταν στην κεντρική πλατεία, στο νότιο σιντριβάνι,  όπου και εντόπισαν ένα σπασμένο ηλεκτρικό πατίνι. Τα παιδιά άρχισαν να παίζουν με αυτό, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε ένας άγνωστος σε αυτούς νεαρός ηλικίας 20-25 ετών ο οποίος τους ζήτησε το λόγο για το σπασμένο πατίνι και αμέσως μετά άρχισε να τους χτυπά, τραυματίζοντας και τους δύο.

Αμέσως μετά πήρε το πατίνι με το μηχανάκι του και απομακρύνθηκε. Τα παιδιά σοκαρισμένα ειδοποίησαν τους γονείς τους που αμέσως τα μετάφεραν στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Καλαμάτας, με εκδορές και χτυπήματα στο πρόσωπο και στον κορμό. Εκεί υποβλήθηκαν στην απαραίτητες εξετάσεις και παρέμειναν για προληπτικούς λόγους για νοσηλεία στη Βραχεία, οπότε και αργά το βράδυ πήραν εξιτήριο και αναχώρησαν.

Οι γονείς τους υπέβαλλαν μήνυση κατά αγνώστου στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, και σχηματίστηκε δικογραφία, με τους αστυνομικούς να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από τα καταστήματα της πλατείας στο συγκεκριμένο σημείο, που απ΄ ότι φαίνεται έχουν καταγράψει το περιστατικό της επίθεσης και του ξυλοδαρμού των δύο μαθητών, καθώς και την αποχώρηση του δράστη, ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.

Σοκάρει περιστατικό ξυλοδαρμού 16χρονων μαθητών στην Καλαμάτα για ένα πατίνι-Αναζητείται ο δράστης

Δημοφιλέστερα

To Top