Επιχειρείν

Smart Wash: Πιο εύκολο, γρήγορο και οικονομικό πλύσιμο… δεν υπάρχει!

Έφτασε η εποχή που θέλουμε να πλύνουμε αλλά και να στεγνώσουμε, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά τα χειμωνιάτικα! Για να τα αποθηκεύσουμε καθαρά και μυρωδάτα στις ντουλάπες και να τα βρούμε έτοιμα στο τέλος του Φθινοπώρου.
Ποιος θα αναλάβει αυτή την δουλειά; Φυσικά το Smart Wash στην οδό Φαρών 156 στην Καλαμάτα, όπου εκεί μπορείτε να πλύνετε και να στεγνώσετε ρούχα, παπλώματα, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλάρια στα υπερσύγχρονα, πλήρως αυτόματα μηχανήματα που διαθέτει σε λιγότερο από 1 ώρα!

smartimage00001

smartimage00002

smartimage00003

Και να τα πάτε στο σπίτι έτοιμα για αποθήκευση και φύλαξη!
Επιπλέον, τις υπηρεσίες του Smart Wash απολαμβάνουν και επισκέπτες της πόλης ακόμα και όσοι κάνουν τουρισμό με σκάφος, όπως πολύ ωραία μας το περιγράφει ο κ.Τζόν από την Αγγλία! Και εκεί θα βρείτε τον Διονύση ή κάποιον συνεργάτη του να σας εξυπηρετήσουν! Κι αν πάτε με το σκυλάκι σας, έξω υπάρχει ειδικός χώρος για να σε περιμένει με νερό και ασφάλεια!

Το Smart Wash διαθέτει
4 πλυντήρια 10 κιλών
4 Στεγνωτήρια 10 κιλών
1 πλυντήριο 15 κιλών
1 Στεγνωτήριο 16 κιλών

smartimage00004

smartimage00005

smartimage00006

Το Smart Wash διαθέτει πλυντήρια 10 και 15 κιλών αλλά και στεγνωτήρια 10 και 16 κιλών για να φεύγετε με ρούχα καθαρά, αρωματισμένα και στεγνά!
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ρίξετε στον αυτόματο κερματοδέκτη από 5€ και στη συνέχεια να τα στεγνώσετε από 1€!

Στο Smart Wash παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ απορρυπαντικό, μαλακτικό και 4 ακόμα επαγγελματικά καθαριστικά που πέφτουν αυτόματα με σύστημα δοσομετρητή!

Το πλύσιμο σας διαρκεί 24′-25′ και το στέγνωμα σας ξεκινάει από 10′ κι ανάλογα με το ύφασμα και την ποσότητα ο χρόνος αυξάνεται, ώστε να επιτευχθεί πλήρως το στέγνωμα!

Μετά το Στεγνωτήριο δεν χρειάζεται να τα σιδερώσετε καθώς είναι έτοιμα για την ντουλάπα σας!

Γίνεται καθημερινά απολύμανση στους κάδους πλυντηρίων, στους κάδους στεγνωτηρίων, στις λεκάνες, στους πάγκους και σε όλες τις κοινόχρηστες επιφάνειες!

Επίσης γίνεται αυτόματη απολύμανση κάδου μετά από κάθε πλύση!
Ανοιχτά 365 μέρες από τις 07:00 έως 23:00

To Top