Αθλητισμός

Η SL2 τα είπε με ΕΡΤ- Νέο ΔΣ την Δευτέρα

Η Λίγκα είχε επαφή με την ΕΡΤ, η oποία προσφέρει τα ίδια με πέρσι χρήματα και όλα δείχνουν πως η σέντρα πάει για Νοέμβριο

 

Όπως είχε προγραμματιστεί, πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/10) συνάντηση αντιπροσωπείας της Super League 2 με την ΕΡΤ, με θέμα το τηλεοπτικό συμβόλαιο της κατηγορίας. Οριστική απόφαση δεν πάρθηκε, όμως οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως το κρατικό κανάλι προσφέρει όσα χρήματα έδινε αθροιστικά πέρσι σε SL2&FL, τα οποία και υπολογίζονται σε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα γίνεται λόγος για υπογραφή τριετούς συμφωνίας (λόγω και του σχετικού αθλητικού νόμου), ενώ πρόθεση είναι εκτός του φιξ ποσού που θα πάρει η κάθε ομάδα, να υπάρχουν και μπόνους ώστε να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα.

Η διοργανώτρια αρχή ζήτησε να λάβει εγγράφως την πρόταση και για αυτό τη Δευτέρα (18/10) θα υπάρξει νέο Δ.Σ. με πρώτο θέμα την εξέλιξη στα τηλεοπτικά. Κάτι που αυξάνει κατακόρυφα τις «ενδείξεις» πως η σέντρα «πάει» για το Νοέμβριο και όχι για τις 24 του μηνός που έχει, τελευταία, ειπωθεί.

H ανακοίνωση της λίγκας:

Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 18.10.21 και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στο Ξενοδοχείο Τιτάνια, με θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Ενημέρωση για την συνάντηση με την ΕΡΤ

2) Αγωνιστικά θέματα

3) Διάφορα θέματα».

 

Η SL2 τα είπε με ΕΡΤ- Νέο ΔΣ την Δευτέρα
To Top