Αθλητισμός

Σκόραρε στα Λεχαινά ο Νίκος Αναστόπουλος!

Σε φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων στα Λεχαινά πήρε μέρος ο Νίκος Αναστόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου και έδειξε πως η τέχνη του σκόρερ δεν ξεχνιέται καθώς βρήκε δίχτυα σημειώνοντας ένα όμορφο γκολ!

Όπως αναφέρει το ilia.news, το φιλικό έγινε ανάμεσα στους βετεράνους του Ηλειακού Λεχαινών και ομάδας επίλεκτων φίλων, με παίκτες από ομάδες της Αθήνας, τον Φωστήρα, τη Γλυφάδα, τον Άγιο Δημήτριο κ.α.

Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας με καταγωγή από τα Λεχαινά, αγωνίστηκε με τον Ηλειακό Λεχαινών, καθώς έχει ανακηρυχθεί επίτιμο μέλος της ομάδας των βετεράνων. Ιστορική στιγμή, για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έφυγε από μικρή ηλικία από τα Λεχαινά, χωρίς να προλάβει να φορέσει τη γαλάζια φανέλα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος, φόρεσε σήμερα τη φανέλα του Ηλειακού και μάλιστα σημείωσε και το πρώτο γκολ. Τελικά, ο Ηλειακός νίκησε με 5-0. Τα γκολ σημείωσαν ο Αναστόπουλος, ο Κλαμπάνος, ο Προσκεφαλάς και δυο ο Θανάσης Κράγκαρης.

Ηλειακός: Καββουράς, Γεωργούλιας, Γουρδούπης, Χρ, Κράγκαρης, Μουσερής, Κουρής, Γαλάνης, Νάστος, Κλαμπάνος, Λούρμπας, Αναστόπουλος. (Θ. Κράγκαρης, Αρχιμανδρίτης, Προσκεφαλάς, Φωτόπουλος, Βαβίλης, Λάττας, Κουρής).

Επίλεκτοι Φίλοι: Καρβούνης, Σουγιουλτζής, Γιαραμαζίδης, Πίππος, Καλογιάννης, Τζαμαλής, Γιαννουλάτος, Γραμματικός, Καρέμε, Κουτσός, Τζάτζας, (Χατζάκης, Αγγελής, Τσαντίλης, Δαφνής, Θεοφυλακτόπουλος, Λιακόπουλος, Θυμιόπουλος, Τάσος).

Σκόραρε στα Λεχαινά ο Νίκος Αναστόπουλος!
To Top