ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπετέας: Ο νεότερος Αντιδήμαρχος Καλαμάτας δεσμεύεται για δουλειά και προσπάθεια

“ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ”

Αντιδήμαρχος Καλαμάτας είναι από σήμερα ο δημοτικός σύμβουλος που εξελέγη με τον συνδυασμό της Ελένης Αλειφέρη, Αναστάσης Σκοπετέας. Μετά από απόφαση του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, αναλαμβάνει την Αντιδημαρχία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Εθελοντισμού.

Ο Αναστάσης Σκοπετέας θα γραφτεί στην Ιστορία αφού είναι ο μικρότερος σε ηλικία άντρας που αναλαμβάνει Αντιδημαρχία στον Δήμο Καλαμάτας καθώς είναι μόλις 28 ετών.

Το ρεκόρ στις γυναίκες κατέχει η Παναγιώτα Ντίντα.

Ο κ.Σκοπετέας γεννήθηκε στην Καλαμάτα, τελείωσε το 3ο Λύκειο Καλαμάτας το 2010. Αποφοίτησε από το τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Σήμερα είμαι τελειόφοιτος μεταπτυχιακός φοιτητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ για έναν χρόνο διατέλεσε Πρόεδρος της ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ.
Μπορεί πράγματι να είναι νέος στην ηλικία αλλά έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης μέχρι σήμερα, διακρίνεται για την ηρεμία του χαρακτήρα του, την ευγένεια και την διάθεση για συνεργασία, δέχεται συμβουλές, έχει στόχους και διάθεση να δουλέψει για τους δημότες. Επιπλέον αναλαμβάνει τομείς που είναι κοντά στους νέους και στις σπουδές του.

Συνδικαλιστική πορεία:
Στα φοιτητικά του χρόνια εντάχθηκε και δραστηριοποιήθηκε ενεργά στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Διετέλεσε δις υπεύθυνος πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πάτρας(2015-2017). Το 2018 ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων Ελλάδος και μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ,ενώ είναι και Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας.

Η δήλωση του κ.Σκοπετέα στο Messinialive

To Top