ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπετέας: Γενικόλογη έκθεση ιδεών χωρίς πειστικά επιχειρήματα η ανακοίνωση Τζαμουράνη για την Ανθοκομική

Η απάντηση του αντιδημάρχου Αναστάση Σκοπετέα στην ανακοίνωση Τζαμουράνη

“Βιαστήκατε, κ.Τζαμουράνη, στην ανακοίνωσή σας να απαξιώσετε τη φετινή Ανθοκομική Έκθεση στην οποία συμμετέχουν επαγγελματίες, παραγωγοί, γεωπόνοι, και περιλαμβάνει πληθώρα καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή σχολείων, των καλλιτεχνικών σχολών της “Φάρις”, καθώς και φορέων, τις οποίες εσείς αποσιωπάτε.

Αντιθέτως, παραθέτετε μια γενικόλογη έκθεση ιδεών, χωρίς πειστικά επιχειρήματα. Δεν είχατε καν ούτε την στοιχειώδη υπομονή να ολοκληρωθεί η Ανθοκομική που θα διαρκέσει μια εβδομάδα, και βγήκατε ήδη από την πρώτη μέρα και “πυροβολείτε” την Έκθεση.
Η προσπάθεια περιφρόνησης και απαξίωσης της Ανθοκομικής που εσείς επιχειρείτε κ.Τζαμουράνη θα πέσει στο κενό. Δεν προσφέρονται όλα για αντιπολίτευση, όσο και αν μάταια προσπαθείτε…

Έχουμε μπροστά μας 5 μέρες γιορτής των λουλουδιών και της φύσης, για την πόλη της Καλαμάτας με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και διαλέξεις, με αποκορύφωμα τη μεγάλη ανθοκομική παρέλαση της Κυριακής, που συγκεντρώνει εκατοντάδες παιδιά και μεγάλους στην πόλη της Καλαμάτας. Για να γίνει συνείδηση ο σεβασμός στο φυσικό περιβάλλον και η ανάδειξή του.

Ήδη χθες ο κόσμος της Καλαμάτας απέδειξε ότι τιμάει και στηρίζει την Ανθοκομική. Χαιρόμαστε που σας είδαμε και πάλι χθες στα εγκαίνια της Ανθοκομικής παρά την επικριτική σας ανακοίνωση. Σας καλούμε και απόψε, να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στην προστασία της βιοποικιλότητας, την οποία εσείς σπεύσατε να χαρακτηρίσετε ως “προσχηματική και χωρίς αντίκρισμα”.

 

Διαβάστε και αυτό:

Τζαμουράνης για Ανθοκομική: “Η Έκθεση πρέπει να κάνει επειγόντως το επόμενο βήμα!”

Σκοπετέας: Γενικόλογη έκθεση ιδεών χωρίς πειστικά επιχειρήματα η ανακοίνωση Τζαμουράνη για την Ανθοκομική
To Top