Αθλητισμός

ΣΚΑΚΙ: Στην Κόρινθο για το ομαδικό παίδων-κορασίδων ΕΣΣΠΕΠ 2019 ο ΝΟΚ

Το τριήμερο 20-22/9 θα πραγματοποιηθεί το 12ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων ΕΣΣΠΕΠ 2019 στη Κόρινθο με διοργανωτή τον ΣΑΚ «Αργοναύτη» και την ΕΣΣΠΕΠ.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα καθώς και η Μεσσηνιακή ομάδα των Φιλιατρών και μάλιστα στον πρώτο γύρο θα συναντηθούν ως αντίπαλοι.

Το σκακιστικό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα κατεβάσει την νεανική του ομάδα με νέα σύνθεση αφού δεν δικαιούνται να συμμετέχουν λόγω ηλικίας κάποιοι έμπειροι αθλητές του.

Βεβαίως έχει γίνει η κατάλληλη προετοιμασία και θ’ αγωνιστούν για την διάκριση της ομάδας.

Η ομάδα που θα πάρει το Πρωτάθλημα αποκτά το δικαίωμα της συμμετοχής της στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Στο Πανελλήνιο Ομαδικό Νεανικό συμμετέχουν 20 ομάδες.

Οι ομάδες θα είναι εξαμελής και η σύνθεση κάθε ομάδας έχει ως εξής:

1η σκακιέρα: Παις ή Κορασίδα έως 16 ετών

2η σκακιέρα: Παμπαίς ή Παγκορασίδα έως 14 ετών

3η σκακιέρα: Παμπαίς ή Παγκορασίδα έως 12 ετών

4η σκακιέρα: Παμπαίς ή Παγκορασίδα έως 10 ετών

5η σκακιέρα: Κορασίδα έως 16 ετών

6η σκακιέρα: Παγκορασίδα έως 12 ετών

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με ελβετικό σύστημα.

Διευθυντής των αγώνων ορίστηκε ο Γιάννης Παπακυριάκος.

  • Η ακαδημία ξεκίνησε τις εγγραφές της και την λειτουργία της σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 694 5499716 (Τούλα Χατζηπαναγιώτου) ή να επισκεφθούν το χώρο κατά τις ώρες λειτουργίας.

Το 4ο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Rapid «Φθινόπωρο 2019»

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας το 4ο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Rapid «Φθινόπωρο 2019», που αφορά κατά κύριο λόγο αρχάριους σκακιστές έως 12 ετών.
Μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώσει τη συμμετοχή του στα τηλέφωνα 697 2701590 (Θοδωρής Τσεκούρας), 694 5499716 (Τούλα Χατζηπαναγιώτου), 698 7111435 (Παναγιώτης Μπούρας).
Ο συμμετέχοντες δεν είναι απαραίτητο να έχουν δελτίο αθλητή.
Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα 5 γύρων.
Θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο και μετάλλια στους 1ο, 2ο, 3ο και στο 1ο κορίτσι, επίσης θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα σ’ όλους τους συμμετέχοντες.
Με το τουρνουά αυτό δίνεται μία ευκαιρία σ’ όσα παιδιά αγαπούν το σκάκι να το γνωρίσουν καλύτερα και μέσα από αγώνες.
Η Διευθύντρια αγώνων του Πρωταθλήματος αρχαρίων ευχαριστεί όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του Σκακιστικού Τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας και ιδιαίτερα ευχαριστεί το Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας για την ευγενική χορηγία του στο Πρωτάθλημα «Φθινόπωρο 2019» αλλά και τα Μ.Μ.Ε. για την υποστήριξή τους.

ΣΚΑΚΙ: Στην Κόρινθο για το ομαδικό παίδων-κορασίδων ΕΣΣΠΕΠ 2019 ο ΝΟΚ
To Top