Αθλητισμός

Σκάκι ΝΟΚ: μέσα στην εικοσάδα των καλύτερων ομάδων

Ο Ν.Ο. Καλαμάτας στο Σκάκι, πέτυχε και φέτος τους στόχους τους στο 45ο ομαδικό πρωτάθλημα Ά Εθνικής που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο της Αχαΐας από 3 έως 8 Ιουλίου.
Η ομάδα της πόλης μας κατάφερε, για μια χρονιά ακόμη, να εξασφαλίσει την παραμονή της στη κορυφαία διασυλλογική σκακιστική διοργάνωση και να συγκαταλέγεται στις 20 καλύτερες ομάδες πανελληνίως, ένα σημαντικό επίτευγμα για μια επαρχιακή ομάδα!
Ο Ν.Ο.Κ. ισοβάθμησε στην 14η θέση με τα κριτήρια ισοβαθμίας να του δίνουν την 20η θέση.

Η αποστολή του Ν.Ο.Κ. στο Ρίο ήταν οι : Μακροπούλου Μαρίνα , Φράγκου Μαρία , Λούκα Μαριάνθη , Ιστρατέσκου Αντρέι , Σάμπο Γκέρκελι , Διαμαντέας Πέτρος , Μουτζούρης Ιάσονας , Μπελιώτης Γεώργιος , Λιάκος Χρήστος , Αθανασόπουλος Θοδωρής και ο προπονητής του Ν.Ο.Κ. Τσεκούρας Θοδωρής.Την ομάδα συνόδεψαν η έφορος του τμήματος Τούλα Χατζηπαναγιώτου και ο αρχηγός της αγωνιστικής ομάδας Κινόπουλος Αργύρης.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει για τους Σάμπο Γκέρκελι και Γιώργο Μπελιώτη αφού με την απόδοση τους (6.5 βαθμούς σε 7 αγώνες και 6 βαθμούς σε 7 αγώνες αντίστοιχα), συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στο επιτυχημένο αποτέλεσμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.
Τέλος από τον Σύλλογο εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσοι τους βοήθησαν και τη φετινή αθλητική χρονιά, τους χορηγούς, τους γονείς των αθλητών και ιδιαίτερα τον κ. Στάθη Καρέλια.

Σκάκι ΝΟΚ: μέσα στην εικοσάδα των καλύτερων ομάδων
To Top