ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Απόψε η 7η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας με μεγάλες εκπτώσεις

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

“Μια βραδιά αγορών σε πολύ χαμηλές τιμές στα καταστήματα της Καλαμάτας, μια νύχτα με πολλή διασκέδαση θα είναι η 7η Λευκή Νύχτα / 2019. Τη Λευκή Νύχτα διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 προς Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, από τις 20:00 του Σαββάτου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Συμμετέχουν ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης, η Ομοσπονδία Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Νομού Μεσσηνίας, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και ο Συλλόγου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.

Παραδοσιακά, οι τιμές θα «σπάσουν» στα καταστήματα της Καλαμάτας τη Λευκή Νύχτα, δίδοντας την ευκαιρία για συμφέρουσες αγορές για τον άνδρα, τη γυναίκα, το παιδί, όλη την οικογένεια. Ταυτόχρονα, σε όλο το κέντρο της πόλης θα διεξαχθούν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις:

-στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου
-στην Πλατεία Όθωνος
-στην Πλατεία 23ης Μαρτίου
-στην Πλατεία Μαυρομιχαλαίων,

με μουσική από DJs σε συνεργασία με ραδιοφωνικούς σταθμούς, ζωντανή μουσική από συγκροτήματα, παραδοσιακούς χορούς στην Πλατεία Όθωνος, σύγχρονους χορούς από σχολές χορού στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και επίδειξη μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής από το ΙΕΚ Δέλτα 360, μαζί με stand αισθητικής.

Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές και αυτή η εμπορική βραδιά θα αποτελέσει σημαντική τόνωση για την εμπορική και επιχειρηματική κοινότητα της πόλης”, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Απόψε η 7η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας με μεγάλες εκπτώσεις
To Top