Αθλητισμός

Σήμερα ο 4ος Αγώνας 5km στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Θα γεμίσει δρομείς σήμερα (26/6) το Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας καθώς για 4η φορά θα πραγματοποιηθεί (19:30) ο αγώνας δρόμου των 5.000 μ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας με το ΚΕΘΕΑ  και τη Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας.

Η διοργάνωση επιστρέφει μετά από δύο χρόνια λόγω του κορονοϊού, στέλνοντας το μήνυμα «Πάμε Μαζί» κατά των εξαρτήσεων, στο πλαίσιο της  Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών που έχει καθιερωθεί η 26η Ιουνίου.

Η διαδρομή είναι 5.000 μέτρα (δύο στροφές των 2,5 χλμ.) με εκκίνηση και τερματισμό την Πλατεία 23ης Μαρτίου. Ο αγώνας περιλαμβάνει τις οδoύς: Πλ. 23ης Μαρτίου – Υπαπαντής – Πατριάρχου Μελετίου – Φαρών – Αλαγονίας – Σπάρτης – Σπάρτης (αριστερά) – Νέδοντος – Βασ. Γεωργίου (Νικηταρά) – Αριστομένους – Σταδίου – Πλ. 23ης Μαρτίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜ/ΧΗΣ

Την ημέρα του Αγώνα στη Γραμματεία (μέχρι τις 19:00). Κόστος συμμετοχής τρία(3) ευρώ.

ΕΠΑΘΛΑ

Κύπελλο στους τρεις πρώτους (κατηγορίες ανδρών γυναικών). Μετάλλιο σε όσους τερματίσουν.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής τους από τη γραμματεία του αγώνα.

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Επίσης δε φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατύχημα που προκύψει κατά τη διεξαγωγή των αγώνων. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους και είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους.

Οι διοργανωτές δεσμεύονται ότι θα πάρουν όλα τα δυνατά μέτρα προκειμένου οι αθλητές να είναι ασφαλείς. Για το λόγο αυτό θα υπάρχει Ομάδα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές, ΕΚΑΒ, Γιατροί, καθώς και Ασθενοφόρο. Για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνα, θα μεριμνήσει η Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.

 

Σήμερα ο 4ος Αγώνας 5km στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών
To Top