ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σγουρίδης: “Διαφωνούμε με τους χειρισμούς στο θέμα των Σκοπίων”

“ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΙΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ”

Στην Καλαμάτα βρέθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης και σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του κόμματος τόνισε και πάλι την διαφωνία των ΑΝΕΛ στους χειρισμούς του κ. Κοτζιά, άρα και της Κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, δηλώνοντας πως αν έρθει προς ψήφιση θα την καταψηφίσουν…

Σγουρίδης: “Για τους 7 μήνες που ήμουν υφυπουργός, ήμουν φιλοξενούμενος σε φιλικό σπίτι με 50 ευρώ, άρα έκανα χρήση μόνο 350 ευρώ αντί για 7.000 που είχα δικαίωμα, αλλιώς θα μπορούσα να μείνω στο Hilton”…
“Δεν είχα ποτέ αστυνομικό, οδηγό, ούτε πήρα εκτός έδρας”.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα στις 13.30 στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας κλιμάκιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου:
“Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας τους καλωσόρισαν και τους ευχαρίστησαν για παρουσία τους στο «σπίτι του επιχειρηματία», έχοντας μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας.
Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα πυρόπληκτα δάνεια και στα εργαλεία ανάπτυξης και προώθησης των επιχειρήσεων, με βλέμμα στο μέλλον, γιατί από κοινού συμφωνήθηκε ότι μόνο η υγιής επιχειρηματικότητα θα βγάλει τη χώρα πραγματικά από το τέλμα της κρίσης.
Η συνεργασία με το κλιμάκιο των ΑΝ.ΕΛ. θα συνεχιστεί και σε επίπεδο αποστολής υπομνημάτων και αιτημάτων για προώθησή των στα αρμόδια υπουργεία”.

To Top