Αθλητισμός

Σέρβις στο 6ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” στην Παραλία με Καλαμάτα 80, Παναθηναϊκό, Μίλωνα, Αριστοτέλη Σκύδρας

Αγώνες υψηλού επιπέδου και γεύση Α1 στο κλειστό από σήμερα έως την Κυριακή (2/10) στο τουρνουά που διοργανώνουν οι “λύκοι”  για να τιμήσουν τον αείμνηστο καλαματιανό παράγοντα του βόλεϊ

Με δυο ματς ανοίγει σήμερα η αυλαία στο 6ο τουρνουά βόλεϊ “Γιάννης Μπουσούνης” που διοργανώνει η Καλαμάτα 80 στην μνήμη του αείμνηστου καλαματιανού παράγοντα.

Η διοργάνωση παραμένει και φέτος υψηλού επιπέδου καθώς την πρόσκληση των “λύκων” αποδέχθηκαν τρεις ομάδες από την VolleyLeague ανδρών.

Οι Καλαματιανοί φίλαθλοι λοιπόν εκτός από την Καλαμάτα 80, για την οποία υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν τις ομάδες του ιστορικού Παναθηναϊκού, του Μίλωνα και του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί σε 3 αγωνιστικές ημέρες, με δύο αγώνες η καθεμία, ξεκινώντας από σήμερα Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου και τελειώνοντας με τις απονομές την Κυριακή 2 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

•Παρασκευή 30/9
17.00 ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΟΝΣ Μίλων
20.00 Παναθηναϊκός ΑΟ – Αριστοτέλης
•Σάββατο 1/10
16.00 ΑΟΝΣ Μίλων – Αριστοτέλης
18.50 Τελετή Έναρξης – Βραβεύσεις
19.00 ΑΟ Καλαμάτα 80 – Παναθηναϊκός ΑΟ
•Κυριακή 2/10
14.00 ΑΟ Καλαμάτα 1980 – Αριστοτέλης
16.30 Παναθηναϊκός ΑΟ – ΑΟΝΣ Μίλων
Απονομές

Η είσοδος στους αγώνες του τουρνουά θα γίνεται με την αγορά εισιτηρίου ημέρας η με την επίδειξη της κάρτας ελευθέρας εισόδου που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία.

“Για ακόμα μια χρονιά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους τοπικούς φορείς και τους χορηγούς μας που μας παρέχουν τη δυνατότητα να διοργανώσουμε μια τέτοια εκδήλωση στην πόλη μας. Όπως κάθε χρόνο αναμένουμε θέαμα υψηλού επιπέδου, αντάξιο με το όραμα του τιμώμενου προσώπου για το άθλημα της πετοσφαίρισης στην πόλη της Καλαμάτας”, αναφέρουν οι “λύκοι” σε ανακοίνωση.

Σέρβις στο 6ο τουρνουά “Γιάννης Μπουσούνης” στην Παραλία με Καλαμάτα 80, Παναθηναϊκό, Μίλωνα, Αριστοτέλη Σκύδρας
To Top