Τουρισμός

Sempre Viva Suites: Ένα μοναδικό πολυτελές καταφύγιο στην μαγευτική Μονεμβασιά

Ένα μοναδικό πολυτελές καταφύγιο για τους λάτρεις της θάλασσας και του βουνού στη Μονεμβασιά, μόλις μερικές ώρες μακριά από την Αθήνα, προσφέρει στους επισκέπτες του μια αξέχαστη εμπειρία ελληνικής φιλοξενίας. Το τεσσάρων αστέρων Sempre Viva Suites είναι μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 18 πολυτελείς σουίτες προσφέροντας εκπληκτική θέα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς.

3463-aerial-hotel-photography

1204-monemvasia-hotel-photographer

1347-monemvasia-hotel-photographer-flat

2050-monemvasia-hotel-photographer

Καλύπτοντας τις ανάγκες διαμονής κάθε επισκέπτη, διαθέτει πέντε διαφορετικές κατηγορίες ευρύχωρων σουιτών με έπιπλα υψηλής αισθητικής. Στόχος είναι η δημιουργία ενός πολυτελούς χώρου φιλοξενίας όπου ο επισκέπτης αισθάνεται ότι διαμένει σε οικείο περιβάλλον παρέχοντάς του άνεση και χαλάρωση και έχοντας το σαν κέντρο να εξερευνήσει τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής. Στον χώρο του ξενοδοχείου θα βρείτε επίσης μια μοναδική πισίνα η οποία διαθέτει τζακούζι καθώς και ειδικό τμήμα για τα παιδιά με θέα προς τη θάλασσα και στον βράχο της Μονεμβασιάς.

BIG

grand-suite

mini-suites-3

0703-monemvasia-hotel-photographer-flat

mini-suites-66

SEMPRE1

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Sempre Viva Suites πήρε το όνομα του από το τοπικό λουλούδι αμάραντος σύμβολο αθανασίας καθότι στεφάνια από αμάραντο πρόσφεραν οι Αρχαίοι Έλληνες στους αθάνατους θεούς όπως και αιώνιας αγάπης καθώς διατηρεί το έντονο χρώμα του για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα και όταν μαραθεί. Το τεσσάρων αστέρων Sempre Viva Suites είναι μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα που αποτελείται από 18 πολυτελείς σουίτες προσφέροντας εκπληκτική θέα στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα και λιγότερο από 5 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Μονεμβασιάς και την καστροπολιτεία. Χτισμένο πάνω στο αρχαίο εμπορικό μονοπάτι που ένωνε τη κύρια πόλη με τα γύρω χωριά προσφέρει ένα μοναδικό καταφύγιο με βάση το οποίο μπορεί κάποιος να εξερευνήσει όλη την ευρύτερη περιοχή. Εκτός από το Kάστρο της Μονεμβασιάς σε κοντινή απόσταση μπορεί κάποιος να βρει πληθώρα από τοπικά αξιοθέατα όπως το γραφικό λιμάνι του Γέρακα, το Σπήλαιο της Καστανιάς , το απολιθωμένο δάσος και την Ελαφόνησο με τις παγκοσμίου φήμης παραλίες με τα καταγάλανα νερά.

Η εξωτερική πισίνα, η οποία βρίσκεται στο κεντρικό σημείο του ξενοδοχείου, προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης με θέα προς τον ονομαστό Βράχο της Μονεμβασιάς. Στον ίδιο χώρο παρέχεται τζακούζι καθώς και ξεχωριστός προστατευμένος χώρος για τους μικρούς μας φίλους

Οι Σουίτες 

Καλύπτοντας τις ανάγκες διαμονής κάθε επισκέπτη, διαθέτει πέντε διαφορετικές κατηγορίες ευρύχωρων σουιτών με έπιπλα υψηλής αισθητικής .Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στους άνετους εξωτερικούς χώρους των πολυτελών διαμερισμάτων. Οι σουίτες οι οποίες στεγάζονται σε αυτόνομα κτήρια είναι πλήρως εξοπλισμένες και προσφέρουν υψηλή αίσθηση ιδιωτικότητας.

 

Αγ. Παρασκευή – Μονεμβασιά
23070 – Λακωνία – Ελλάδα

ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

 

Η Μονεμβασιά, γνωστή από τους Φράγκους και ως Μαλβαζία, είναι μία μικρή ιστορική πόλη της Ανατολικής Πελοποννήσου στο Νομό Λακωνίας. Ευρισκόμενη σε μια περιοχή γνωστή από τα αρχαία χρόνια, είναι περισσότερο ονομαστή για το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου «Βράχου της Μονεμβασίας» που αποτέλεσε για χρόνια καίριο σημείο πολιτισμού και εμπορίου. Ένα από τα κύρια προϊόντα της περιοχής είναι και ο παγκοσμίου φήμης μαλβαζίας οίνος, γνωστός ήδη από την εποχή του μεσαίωνα. Το όνομα της Μονεμβασίας είναι σύνθετη λέξη που προέρχεται από τις δύο αρχαίες ελληνικές λέξεις Μόνη και Έμβασις, λόγω της μοναδικής κύριας εισόδου στην οχύρωση της πόλης. Το παρωνύμιο της Μονεμβασίας είναι «Γιβραλτάρ της ανατολής» επειδή τυγχάνει να είναι σε σμίκρυνση πανομοιότυπη με τον βράχο του Γιβραλτάρ. Μπαίνοντας στη πόλη ο κεντρικός δρόμος με το βυζαντινό καλντερίμι οδηγεί στη κεντρική πλατεία με το παλιό κανόνι που φρόντιζε σε άλλες εποχές για την άμυνα της πόλης και την εκκλησία του Ελκομένου Χριστού. Ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος ο οποίος καταγόταν από τη Μονεμβασιά, αναφερόταν σε εκείνη, παρομοιάζοντας την ως «Το Πέτρινο Καράβι».

Sempre Viva Suites: Ένα μοναδικό πολυτελές καταφύγιο στην μαγευτική Μονεμβασιά
To Top