Επί Σκηνής

Σεμινάριο Υποκριτικής και Μάρκετινγκ από τον Χρήστο Βασιλόπουλο: 1η Οκτωβρίου στη Δυτική Μάνη

Σεμινάριο Υποκριτικής και Μάρκετινγκ του Ηθοποιού, με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Χρήστο Βασιλόπουλο, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην έδρα της Καλλίεργον, στην περιοχή “Γονάτσα” Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης, Σάββατο 1η Οκτωβρίου. Όπως επισημαίνεται :

“Ύστερα από προτροπή αρκετών που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Υποκριτικής και Μάρκετινγκ του Ηθοποιού με τον Χρήστο Βασιλόπουλο, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί, εξ’ ολοκλήρου, σε μία ημέρα αντί δύο που είχε αρχικά ανακοινωθεί.
 
Με τα νέα δεδομένα, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022 στην έδρα της Καλλίεργον, στην περιοχή “Γονάτσα” Νεοχωρίου Δυτικής Μάνης. Θα είναι συμπυκνωμένο κατά μία ώρα. Όμως, θα περιλαμβάνει όλα τα επιμέρους θέματα και τις ενότητες, έτσι όπως είχαν ανακοινωθεί στο αρχικό πρόγραμμα. Κατα συνέπεια, και το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου θα είναι, αναλόγως, χαμηλότερο.

Ενημερωθείτε για τις νέες αλλαγές και αρπάξτε την ευκαιρία για το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και χρήσιμο αυτό σεμινάριο. Απομένουν ελάχιστες ακόμη θέσεις. Για το λόγο αυτό κάντε την κράτησή σας άμεσα.

Περισσότερα για τον τρόπο κράτησης της θέσης, το αναλυτικό πρόγραμμα κ.λπ. θα βρείτε στην ενότητα της ιστοσελίδας:

 
Υ.Γ. Η Καλλίεργον θα διαθέσει όλο το καθαρό ποσό που της αναλογεί, ως προς το κόστος συμμετοχής του σεμιναρίου, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, με αφορμή τη διοργάνωση του αγώνα “Race for Cure” στον ποδηλατόδρομο Άγιος Νικόλαος – Στούπα της Δυτικής Μάνης. Ο αγώνας θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγίου Νικολάου και τερματισμό στο Πολιτιστικό Κέντρο Στούπας “Νίκος Καζαντζάκης”. Τη δράση διοργανώνει το Πολιτιστικό Σωματείο για την Τέχνη & τη Φύση “NARTURA” και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022, στις 18.00.

Είναι ένα σπάνιο και πολύτιμο σεμινάριο που απευθύνεται σε επαγγελματίες ηθοποιούς απόφοιτους δραματικών σχολών, σε φοιτητές δραματικών σχολών. Απευθύνεται, επίσης, και σε άτομα που ασχολούνται ή θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον χώρο αυτό, διερευνώντας την τέχνη της υποκριτικής. Είναι ένα σεμινάριο που θα μάθει κανείς όσα ΔΕΝ διδάσκονται στις σχολές. Θα γνωρίσει όλες τις αλήθειες, τα μυστικά και τα “ψιλά γράμματα” σχετικά με την πραγματικότητα στον χώρο της Υποκριτικής. Θα δοθούν πολλές απαντήσεις, κατευθύνσεις και συμβουλές που αφορούν στο μάρκετινγκ του ηθοποιού, βοηθώντας έτσι να ανοιχτούν δρόμοι, εντός και εκτός Ελλάδας.

Πώς ένας ηθοποιός θα πρέπει να προωθεί τον εαυτό του και τι θα πρέπει να γνωρίζει;

Πως ένας νέος ηθοποιός ξεκινάει τη καριέρα του στο χώρο της υποκριτικής;

Ποια είναι τα μυστικά της κάμερας;

Ποια είναι τα μυστικά για μια πετυχημένη ακρόαση;

Ποια είναι η έννοια της πετυχημένης καριέρα

Πώς αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται;

Τι θα ήταν καλό να αποφεύγουμε;

Περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής, καθώς και για αναλυτικό το πρόγραμμα για κάθε μέρα ξεχωριστά, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα https://el.kalliergon.com/seminars

Οι θέσεις αφορούν σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, για αυτό κάντε έγκαιρα την εγγραφή σας.

Υ.Γ. Το ίδιο σεμινάριο, στις 19 Οκτωβρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan The Urban Theater στη Θεσσαλονίκη.

To Top