ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Security, κάμερες και περιπολίες στο Πάρκο Καλαμάτας μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Δραστικά μέτρα ετοιμάζεται να λάβει ο Δήμος Καλαμάτας στο Πάρκο Σιδηροδρόμων μετά τα αλλεπάλληλα περιστατικά βανδαλισμών σε βαγόνια των τρένων. Security, αλλά και κάμερες που θα συνδέονται με το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Αστυνόμευσης που ετοιμάζεται στο ιστορικό Δημαρχείο, καθώς και περιπολίες από τη Δημοτική Αστυνομία στον χώρο του Πάρκου, είναι ορισμένα από τα μέτρα που έχουν δρομολογηθεί. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος άμεσα θα αποκαταστήσει τις ζημιές που έγιναν στα βαγόνια, ενώ μπήκαν και οι κυβόλιθοι στο προσφάτως τσιμεντωμένο κομμάτι περιμετρικά του νότιου σιντριβανιού.

ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΟΛΙΘΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ

Κατευθύνσεις ώστε να υπάρξει αποκατάσταση των φθορών στα βαγόνια και στον αστικό εξοπλισμό, καθώς και να ολοκληρωθούν άμεσα οι προγραμματισμένες παρεμβάσεις που εκτελούνται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων, έδωσε  ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κατά τη διάρκεια επίσκεψή του στο χώρο, σήμερα Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Μαστραγγελόπουλου, από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου για τις φθορές που έχουν καταγραφεί, αλλά και για παρεμβάσεις που κρίνονται αναγκαίες στο Πάρκο. Ακόμα ο Δήμαρχος ζήτησε να υπάρξει ενίσχυση του φωτισμού, κυρίως στη δυτική πλευρά.

ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος, σε συνέχεια βανδαλισμών κι άλλων φαινομένων που το προηγούμενο διάστημα έχουν προκαλέσει φθορές στο Πάρκο, στον αστικό εξοπλισμό και στα βαγόνια έχει δώσει εντολή έως το τέλος Φεβρουαρίου, ο χώρος να αποκτήσει νυχτερινή φύλαξη.

Επίσης η Δημοτική Αστυνομία έχει λάβει οδηγίες προκειμένου να αυξήσει την παρουσία της στο Πάρκο, ενώ οι κάμερες που υπάρχουν θα συνδεθούν με το Συντονιστικό Κέντρο που σύντομα θα λειτουργήσει στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Μ.Π.

Security, κάμερες και περιπολίες στο Πάρκο Καλαμάτας μέχρι τέλος Φεβρουαρίου
To Top