Αθλητισμός

ΣΔΥΜ: 300 δρομείς είπαν ΟΧΙ στα ναρκωτικά, ΝΑΙ στη ζωή!

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΩΝ 5 ΚΜ ΜΕ ΘΕΜΑ “ΣΤΑΣΟΥ ΠΛΑΙ ΜΟΥ” – ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ
Η 26η Ιουνίου έχει καθοριστεί Διεθνώς ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών. Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας, του ΚΕΘΕΑ Κύτταρο (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) και του Δήμου Καλαμάτας διοργάνωσε αγώνα δρόμου και περπατήματος 5 χλμ. στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας, αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

“Στάσου πλάι μου” είναι το μήνυμα της ημέρας και ο ΣΔΥ Μεσσηνίας στέκεται δίπλα στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες δείχνοντας τη σημασία της ανάγκης των κοινωνικών δεσμών για τα προβλήματα που μας περιβάλουν. Θέλουμε όλοι να ανήκουμε, να μοιραζόμαστε και να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο σπάζοντας τις διαχωριστικές γραμμές.

Ο αγώνας ήταν δύο στροφές των 2,5 χλμ. στην καρδιά του ιστορικού κέντρου και έδωσε την ευκαιρία στους δρομείς να απολαύσουν το παλιό αλλά πανέμορφο πρόσωπο της πόλης, δίνοντας το μήνυμα ότι Υγεία δεν σημαίνει έλλειψη ασθένειας ή αρτιμέλεια, αλλά πλήρη ευεξία, σωματική, πνευματική και κοινωνική, που επιτυγχάνεται μέσα από την σωματική και νοητική άσκηση.

Σημαντική ήταν η βοήθεια στην διοργάνωση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Σώματος Νοσηλευτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και φυσικά των super market “Αφοί Μουργή” και Βασίλη Σιαμπή που προμήθευσαν φρέσκα φρούτα και παγωμένα νερά.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, νικητές στους άντρες ήταν οι Ηλίας Νικολόπουλος, Δημήτρης Μποσίνης, Γαβριήλ Μακρυδάκης και ακολούθησαν οι Δημήτρης Ρούτσης, Δημήτρης Πασσιάς και Αλέξανδρος Σταμούλος. Στις γυναίκες, η Αλεξάνδρα Μακρυγιάννη, Σταυρούλα Νικολούδη, Πωλίνα Κ., ακολουθούμενες από τις Βασιλική Μπάκα, Ιωάννα Βασδέκη και Χριστίνα Αρβανίτη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/pg/messinialive/photos/?tab=album&album_id=472244586552938

To Top