Αθλητισμός

Σχολικοί αγώνες: Στα ημιτελικά του ποδοσφαίρου η Κυπαρισσία, τελικό στο βόλεϊ το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Το ΓΕΛ Κυπαρισσίας είναι η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων Μεσσηνίας καθώς στον προημιτελικό που έγινε στην Κυπαρισσία νίκησε 2-1 το ΓΕΛ Γαργαλιάνων και θα δώσει την μάχη της πρόκρισης στον τελικό με το νικητή της αναμέτρησης 6ο ΓΕΛ Καλαμάτας- 2ο ΓΕΛ Καλαμάτας.

Το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας πήραν την πρόκριση στην προημιτελική φάση νικώντας 2-0 το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και στους “8” θα αντιμετωπίσει το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας.

Στο μπάσκετ αγοριών το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας επιβλήθηκε 61-33 του 1ου ΓΕΛ Μεσσήνης και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Κυπαρισσίας.

Στο βόλεϊ αγοριών το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας επικράτησε 2-0 σετ του ΓΕΛ Πεταλιδίου και θα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στο 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας με τον τελικό να έχει προγραμματιστεί για τις 3 Μαρτίου στο κλειστό της Παραλίας (10:00).

Στο μπάσκετ αγοριών το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε 61-33 το 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης και πήρε την πρόκριση για την 4άδα όπου θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Κυπαρισσίας.

Στο τουρνουά μπάσκετ κοριτσιών που είχε μόλις τρεις συμμετοχές, το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε 39-33 το ΓΕΛ Γαργαλιάνων και προκρίθηκε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει το Μουσικό Καλαμάτας στις 4 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της Τετάρτης 26/2:

Ποδόσφαιρο

4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας- 4ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-2

ΓΕΛ Γαργαλιάνων- ΓΕΛ Κυπαρισσίας 1-2

Βόλεϊ αγόρια

3ο ΓΕΛ Καλαμάτας-ΓΕΛ Πεταλιδίου 2-0

Βόλεϊ κορίτσια

6ο ΓΕΛ Καλαμάτας- 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης 2-0

Μπάσκετ κορίτσια

4ο ΓΕΛ Καλαμάτας- ΓΕΛ Γαργαλιάνων 39-33

Μπάσκετ αγόρια

3ο ΓΕΛ Καλαμάτας-1ο ΓΕΛ Μεσσήνης 61-33

Σχολικοί αγώνες: Στα ημιτελικά του ποδοσφαίρου η Κυπαρισσία, τελικό στο βόλεϊ το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας
To Top