Το δικό μου Σχολείο

Σχολείο Αρχιτεκτονικής για παιδιά από τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά

Το Arkki έφτασε στην Καλαμάτα!

Το πιο πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ευρώπης για παιδιά, το Arkki School of Architecture for Children and Youth, έφτασε στην Καλαμάτα από τη Φινλανδία!
Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να γνωρίσουν τον μαγικό κόσμο του Arkki, δηλώνοντας συμμετοχή στο εργαστήριο “Sweet Architecture”!
Αν θέλετε να δείτε τα παιδιά σας σε ρόλο Αρχιτέκτονα, δηλώστε συμμετοχή στο πιο “γλυκό” εργαστήριο της πόλης! Το εργαστήριο παρέχεται δωρεάν. Υποχρεωτική κράτηση θέσης, λόγω
περιορισμένου αριθμού (Εργίνα Ορφανού: 2721.092.122).

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 | ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ (πρωϊνά & απογευματινά εργαστήρια)
Στα εργαστήρια του Arkki, παιδιά 4 έως 13 ετών, με άξονα το Αρχιτεκτονικό παιχνίδι, βλέπουν
τον κόσμο μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες, πειραματίζονται, σχεδιάζουν και ανακαλύπτουν τις κλίσεις και τα ταλέντα τους. Όλα τα προγράμματα ενδυναμώνουν την τρισδιάστατη αντίληψη, τη μαθηματική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας.

Κι όσο για την αρχιτεκτονική; Χρησιμοποιείται ως μέσο για να δώσει στα παιδιά τα δεκάδες ερεθίσματα που από τη φύση της έχει η επιστήμη αυτή, να τα βοηθήσει στη συγκρότηση της
σκέψης, να τονώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, και τελικά να τα κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους και να γίνουν οι “αρχιτέκτονες” του μέλλοντός τους!
Τα εργαστήρια του Arkki θα πραγματοποιούνται από τον Οκτώβριο του 2017 στα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ (Πρωτελλαδικού Μεγάρου, Ακοβίτικα, Καλαμάτα | Τηλέφωνο: 27210 92122.
Αrkki | Σχολείο Αρχιτεκτονικής για Παιδιά
www.arkki.gr | arkki@akto.gr | www.facebook.com/arkki.gr

To Top