Επιχειρείν

SCAVOLINI: Επιτυχημένο workshop και γνωριμία με νέα υλικά και μοντέλα κουζίνας-μπάνιου

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ SCAVOLINI ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

To πρώτο worκshop της εταιρίας Scavolini διοργανώθηκε στο showroom του καταστήματος της Καλαμάτας στην οδό Φαρών 137, την Τετάρτη 24/1.

Περισσότεροι από 30 αρχιτέκτονες, μηχανικοί και διακοσμητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εξειδικευμένες παρουσιάσεις από στελέχη της εταιρίας και γνώρισαν τα νέα υλικά, τα νέα μοντέλα, και μια ιστορία που συνεχίζει να γράφεται!

Εξερεύνησαν τα νέα, πρωτοπόρα υλικά και γνώρισαν από κοντά την μεγαλύτερη Ιταλική εταιρία κατασκευής επίπλων κουζίνας.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Scavolini Βασίλης Χίος και οι συνεργάτιδές του, μίλησαν στο MessiniaLive για το event και μας σύστησαν τα καινοτόμα μοντέλα κουζίνας που βρίσκονται στην έκθεση στην οδό Φαρών 137.

Η ιστορία συνεχίζεται…

Η Scavolini παράγει κουζίνες για περισσότερα από 50 χρόνια. Μια μακρόχρονη εμπειρία, μεστωμένη στο χρόνο, μαζί με τα γούστα και τις τάσεις τριών σχεδόν γενεών καταναλωτών. Από βιοτεχνική δραστηριότητα μετασχηματίστηκε σε βιομηχανική πραγματικότητα, διασχίζοντας σθεναρά και αποφασιστικά όλους τους σταθμούς της επιχειρηματικής της οικοδόμησης σεβόμενη πάντα το κοινό, και σε συμφωνία με τις ανάγκες της περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται.
Η ιστορία της – ένα κρεσέντο πρωτοβουλιών που αποδεικνύουν πως η Επιχείρηση έμαθε να προσαρμόζεται με μεγάλη ικανότητα καινοτομίας σε μεταβολές των προτιμήσεων, συνηθειών, αγοράς, υιοθετώντας πάντα νέες τεχνολογίες – είναι ένα συνταρακτικό παράδειγμα μιας παραγωγικής ανάπτυξης που σήμερα θεωρείται πρότυπο αναφοράς για ολόκληρο τον τομέα αυτόν.

To Top