Αθλητισμός

Σάββας Θεοδωρίδης: Όλος ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «αντίο»

“Το τελευταίο «αντίο» στον Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα σε ηλικία 85 ετών είπε σήμερα σύσσωμος ο Ολυμπιακός.

Η εξόδιος ακολουθία για τον Σάββα Θεοδωρίδη τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών και η κηδεία του θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Παρόντες στην Μητρόπολη ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο δήμαρχος ΠειραιάΓιάννηςΜώραλης αλλά και παλαίμαχοι της ομάδας του Πειραιά.

Το «παρών» έδωσε και ο Μισέλ Πλατινί ο οποιος έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τον Κριστιάν Καρεμπέ.

Συγκινητική ήταν η στιγμή που το τυλιγμένο με τη σημαία του Ολυμπιακού φέρετρο βγήκε από την εκκλησία με τους παριστάμενους να φωνάζουν «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός» και «άρχοντα καλό ταξίδι».

Συγκινητικός ήταν ο επικήδειος που εκφώνησε για τον Σάββα Θεοδωρίδη ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Οι γίγαντες του Ολυμπιακού σε περιμένουν στην πόρτα του παραδείσου» είπε ο κ. Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Απο σήμερα, στο αγαπημένο σου Καραισκάκη, μια θεση ακριβώς πάνω απο τον πάγκο της ομάδας μας θα είναι για πάντα κενή με ένα λουλούδι, για να παρακολουθούμε μαζί τη μεγάλη μας αγάπη. για να είσαι πάντα παρών και να μας δίνεις κουράγιο και σιγουριά όπως έκανες μέχρι σήμερα!»

Πηγή: protothema.gr

 

Σάββας Θεοδωρίδης: Όλος ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «αντίο»
To Top