Μεσσηνιακή Κουζίνα

“Σαρώνει” τα βραβεία ο σεφ Δημήτρης Πυλιώτης: Παρέλαβε το Χρυσό βραβείο αυθεντικής ελληνικής γεύσης

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία βραβεία απονεμήθηκαν χθες στον πολυβραβευμένο σεφ Δημήτρη Πυλιώτη

“Σαρώνει” τα βραβεία γεύσης ο Μεσσήνιος σεφ Δημήτρης Πυλιώτης με τη λαμπρή καριέρα σε Αμερική αλλά και Ελλάδα. Ο ιδιοκτήτης του Poseidon Ocean View στην Καλαμάτα και του διάσημου Poseidon Greek Restaurant and Outdoor Lounge στο Μαϊάμι, απέσπασε ακόμα 3 διακρίσεις:

-Χρυσό Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Γεύσης,

-Βραβείο Καλύτερου Θαλασσινού φαγητού στην Ελλάδα (Βest Seafood)

-Σεφ της χρονιάς 2021 (Chef of the year 2021)

Χθες βράδυ παρέλαβε το Χρυσό Βραβείο Αυθεντική Ελληνικής Γεύσης-Authentic Taste of Greece® σε εκδήλωση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της ανάδειξης των Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy, δηλαδή των Πρεσβευτών Γεύσης για την Παγκόσμια Γαστρονομία. Να επισημάνουμε οτι ήδη ο Δημήτρης Πυλιώτης αριθμεί στο βιογραφικό του δεκάδες διακρίσεις ως Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας.

Η βράβευσή του έγινε από την GREEK TASTE BEYOND BORDERS υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με σήμα κατοχυρωμένο από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Μ.Π.

Δημοφιλέστερα

To Top