ΠΟΛΙΤΙΚΗ

A. Σαμαράς: Θα το πάω μέχρι τέλους για τη σκευωρία της Novartis

Στη Bουλή βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είχε συνεργασία με τον βουλευτή της ΝΔ και στενό του συνεργάτη Δημήτρη Σταμάτη.

Οι δημοσιογράφοι που τους είδαν μαζί ρώτησαν τον πρώην πρωθυπουργό τι θα γίνει τώρα που η υπόθεση Novartis φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της, μετά το φιάσκο στο οποίο εξελίχθηκε η προανακριτική επιτροπή.

«Εγώ θα το πάω μέχρι τέλους», απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε ερώτηση κοινοβουλευτικών συντακτών τι θα γίνει δικαστικά από εδώ και πέρα με την υπόθεση Novartis, μετά τις εξελίξεις στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, όπου δρομολογείται η επιστροφή της δικογραφίας στην δικαιοσύνη.

Μάλιστα ο κ Σαμαράς εκτίμησε ότι «τώρα που τελείωσε η σκευωρία αυτή θα ψάξουν να βρουν άλλη».

Σημειώνεται ότι στην σημερινή απογευματινή συνεδρίαση η προανακριτική θα ασχοληθεί με το θέμα της αρμοδιότητας ή όχι να μπει στην ουσία της υπόθεσης, ενώ σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη η προανακριτική ρίχνει αυλαία, καθώς το πολύ να γίνουν άλλες μια ή δύο συνεδριάσεις και το πόρισμα θα είναι έτοιμο ως τις 20 Απριλίου.

πηγή: iefimerida.gr

A. Σαμαράς: Θα το πάω μέχρι τέλους για τη σκευωρία της Novartis
To Top