ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς για εκλογές: “Να βάλουμε πολλά γκολ στην κανονική διάρκεια για να μην χρειαστούνε πέναλτι”

“Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΨΗΛΑ” – ΘΕΡΜΑ ΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ

Mε σύντομες ομιλίες και χαιρετισμούς ολοκληρώθηκε απόψε το βράδυ στο περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας, στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας, η ολοήμερη περιοδεία στελεχών και βουλευτών της ΝΔ, με τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να γίνεται δέκτης θερμής υποδοχής για άλλη μια φορά.

666image00004

666image00013

666image00021

666image00025

666image00027

Επίσκεψη κλιμακίων της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Μεσσηνίας

Στο πλαίσιο των επισκέψεων της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου, κλιμάκια με επικεφαλής την πρώην Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, υποψήφια Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Νίκη Κεραμέως, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης και υποψήφιο Βουλευτή Ανατολικής Αττικής κ. Στέλιο Πέτσα, την Ευρωβουλευτή Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου και τον υποψήφιο Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντίνο Καραγκούνη, πραγματοποίησαν επίσκεψη στον νομό Μεσσηνίας.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, το πρώτο κλιμάκιο αποτελούμενο από την κ. Κεραμέως και τον κ. Καραγκούνη, με τη συμμετοχή στελεχών του κόμματος και πολιτευτών, επισκέφθηκε το Μελιγαλά όπου και συνάντησε κατοίκους, μεταφέροντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, συνομίλησε με στελέχη στη Μεσσήνη, συνάντησε επαγγελματίες και κατοίκους στην Καρδαμύλη της Μάνης ενώ συμμετείχε και στο τρισάγιο που τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας για τα θύματα του ναυαγίου ανοιχτά της Πύλου.

Το δεύτερο κλιμάκιο με επικεφαλής τον κ. Πέτσα και την κ. Ασημακοπούλου, συνοδευόμενο από υποψήφιους βουλευτές του νομού, αλλά και τα μέλη της ΔΕΕΠ βρέθηκε σε περιοχές της Μεσσηνίας, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη σε εμπορικά καταστήματα, καφέ και χώρους εστίασης. Συγκεκριμένα το κλιμάκιο μετέβη στην Κυπαρισσία όπου και συνάντησε κατοίκους, συνομίλησε με πολίτες και στελέχη στα Φιλιατρά, επισκέφθηκε επιχειρήσεις στους Γαργαλιάνους, ενώ συζήτησε με πολίτες σε Γιαλόβα και Πύλο μεταφέροντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

666image00034

666image00036

666image00040

666image00043

Τα δύο κλιμάκια συναντήθηκαν και με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρ. Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά στη Μητρόπολη Μεσσηνίας όπου και επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη της περιοχής κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ η περιοδεία κατέληξε στην πλατεία της Καλαμάτας σε μία ανοιχτή συγκέντρωση για πολίτες, φίλους και στελέχη του κόμματος.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων η πρώην Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, υποψήφια Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κεραμέως τόνισε: «Επισκεφθήκαμε τον υπέροχο τόπο της Μεσσηνίας μαζί με τον πρ. Πρωθυπουργό και πρ. πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, συναδέλφους από τη Βουλή και την Κυβέρνηση, πολιτευτές, στελέχη, συνομιλήσαμε με πολίτες στον Μελιγαλά, τη Μεσσήνη, την Καρδαμύλη, την Καλαμάτα, με εργαζόμενους, με φοιτητές, με συνταξιούχους. Το αίσθημα διάχυτο για την ανάγκη σταθερότητας και συνεχούς ανέλιξης της χώρας. Θέλω να σταθώ σε μία συνάντηση: αυτή με την κυρία Ελένη, που ήρθε και μας βρήκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας για να μας πει ότι ο γιος της μετά από 24 χρόνια που άλλαζε σχολεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός, επί της Κυβέρνησής μας διορίστηκε μόνιμος εκπαιδευτικός και μπορεί πλέον να χτίσει σταθερούς εκπαιδευτικούς δεσμούς με την κοινότητα εκεί. Η Νέα Δημοκρατία διεκδικεί ψήφο αυτοδυναμίας από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το μεταρρυθμιστικό μας έργο, να καταφέρουμε να αλλάξουμε ό,τι μας κρατάει πίσω, να στηρίξουμε την κοινωνία και την οικονομία, οδηγώντας τη χώρα σε ακόμη μια τετραετία σταθερότητας και προόδου».

Από την πλευρά του ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Πέτσας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνους, Πύλο, Γιάλοβα και Καλαμάτα, μαζί με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, συναντήσαμε θερμή υποδοχή και πλατιά χαμόγελα για την πιο φωτεινή Ελλάδα που μας αξίζει! Με τον π. Πρωθυπουργό και π. Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά μπροστάρη, τους συναδέλφους Νίκη Κεραμέως και Κώστα Καραγκούνη αλλά και τους υποψηφίους μας στον νομό Μεσσηνίας, επισκεφτήκαμε τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Σεβασμιώτατο κ.κ. Χρυσόστομο, ενώ στο Εκλογικό μας Περίπτερο στην Πλατεία της Καλαμάτας είχαμε την ευκαιρία – σε μια μαζική συγκέντρωση – να μιλήσουμε για το διακύβευμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου. Το μήνυμα ένα: σταθερά, τολμηρά, μπροστά πάμε για μια μεγάλη νίκη με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία για αυτοδύναμη Ελλάδα».

Η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Ασημακοπούλου δήλωσε: «Σήμερα περιοδεύσαμε με τον Στέλιο Πέτσα στη Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα μου. Η συγκίνησή μου ήταν πολύ μεγάλη και οι αναμνήσεις μου ατελείωτες από αυτόν τον ιστορικό και ευλογημένο τόπο, που είναι από τους πιο όμορφους της Ελλάδας. Περπατήσαμε στους δρόμους της Μεσσηνίας και μιλήσαμε με τους ανθρώπους της, με τους οποίους μας συνδέουν οι πιο ισχυροί δεσμοί. Η Μεσσηνία διαχρονικά και σταθερά στήριξε και στηρίζει την παράταξή μας και έχει προσφέρει στην πατρίδα, μεταξύ πολλών άλλων, έναν πολύ μεγάλο πολιτικό και εξαιρετικό Πρωθυπουργό, τον Αντώνη Σαμαρά. Η εικόνα της Μεσσηνίας, σήμερα, αποτελεί πρότυπο. Εξελίσσεται σε έναν από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Μεσογείου. Αυτό, βεβαίως, δεν έγινε τυχαία. Έγινε πράξη με συγκεκριμένες πολιτικές, τις πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Οι πολίτες της Μεσσηνίας μάς τίμησαν με την ψήφο τους για μια ακόμη φορά και τους ευχαριστούμε. Είμαι βέβαιη πως και στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι Μεσσήνιοι θα είναι πρωταγωνιστές στην πορεία της παράταξής μας προς την αυτοδυναμία που ζητάμε και που έχει ανάγκη η χώρα, για να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά και ακόμη πιο ψηλά, όπως της αξίζει».

Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Καραγκούνης επισήμανε: «Περιοδεύσαμε στα χωριά της Μεσσηνίας και οι πολίτες έδωσαν καθαρό μήνυμα ισχυρής αυτοδυναμίας για τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές. Οι πολίτες θα εμπιστευτούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αντιμετωπίσει τις πολύ σημαντικές προκλήσεις στην οικονομία, στην καθημερινότητα του πολίτη, στην εξωτερική πολιτική και στη γενικότερη πολιτική, οικονομική και στρατιωτική αναβάθμιση της χώρας».

666image00057

DSC-0951

DSC-0961

DSC-0965

DSC-0970

DSC-0976

DSC-0979

Στις σύντομες τοποθετήσεις τους η κ. Άννα-Μισέλ Ασημακοπουλου, ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η πρώην υπουργός Νίκη Κεραμέως, ο υποψήφιος βουλευτής Κώστας Καραγκούνης και ο πρώην υπουργός Στέλιος Πέτσας, μίλησαν με θερμά λόγια ευγνωμοσύνης και αναγνώρισης του Μεσσήνιου τ.Πρωθυπουργού ενώ κάλεσαν τους ψηφοφόρους του κόμματος να δώσουν δυναμικό παρόν στην κάλπη και να μην χαθεί ούτε μια ψήφος για να κερδίσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας την αυτοδυναμία με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παραβρέθηκαν και όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού.

Δημοφιλέστερα

To Top