Αθλητισμός

Σάκης Τσιώλης: Βατό το πρόγραμμα, θέλουμε το καλό ξεκίνημα

ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ SL2 Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ

Η Καλαμάτα έμαθε το πρόγραμμα της νέας σεζόν στην κλήρωση της Super League 2 και κυρίως την προβλεπόμενη ημερομηνία για την σέντρα και πλέον μπορεί να προγραμματίσει το επόμενο κρίσιμο διάστημα μέχρι την έναρξη.

Οι μελανόλευκοι θα ξεκινήσουν εντός έδρας τον μαραθώνιο το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου με πρώτο αντίπαλο τον Ηρόδοτο και μέχρι το ρεπό τους, την 6η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό Β (εκτός), την Παναχαϊκή (εντός), τα Χανιά (εκτός) και την Επισκοπή (εντός).

Για τον Σάκη Τσιώλη πάντως η σειρά των αγώνων δεν παίζει τον πρωτεύοντα ρόλο καθώς όπως σημειώνει σε δηλώσεις του στο messinialive.gr, όλα τα ματς δίνουν τους ίδιους βαθμούς.

Εάν έπρεπε να χαρακτηρίσω το πρόγραμμα θα έλεγα πως είναι βατό. Ξεκινάμε με εντός έδρας ματς και θέλουμε να έχουμε μια επιτυχημένη πρεμιέρα αλλά από κει και πέρα όλα τα ματς δίνουν από τρεις βαθμούς και όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι. Είναι βατό το πρόγραμμα και δεν μας φοβίζει”, αναφέρει ο 62χρονος τεχνικός, ο οποίος προγραμματίζει πλέον την προετοιμασία της ομάδας με ορίζοντα τα μέσα Οκτωβρίου.

Μπαίνουμε στην 3η φάση της προετοιμασίας μας και αναπροσαρμόζουμε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Οι προπονήσεις μας πλέον μειώνονται σε όγκο και αυξάνουμε την ταχύτητα. Η επιστροφή στο προπονητήριό μας στα Παλιάμπελα μας δίνει την δυνατότητα να δουλέψουμε πιο άνετα”, τονίζει ο Σάκης Τσιώλης.

Οι μελανόλευκοι υποβλήθηκαν σήμερα σε αιματολογικές εξετάσεις, μετά το βαρύ πρόγραμμα της προηγούμενης εβδομάδας με τα τρία διαδοχικά φιλικά, ενώ το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί και οι ενοχλήσεις που είχαν τις προηγούμενες μέρες οι Μπακαγιόκο, Μπέριος δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Επόμενο τεστ θα είναι στην Πάτρα με την Παναχαϊκή στις 15 τρέχοντος ενώ υπάρχουν επαφές για ένα ακόμη μέχρι το τέλος του μήνα.

Σάκης Τσιώλης: Βατό το πρόγραμμα, θέλουμε το καλό ξεκίνημα
To Top