Τουρισμός

Ryanair: Νέες πτήσεις από Καλαμάτα για Λονδίνο, Μιλάνο, Σόφια και Πίζα

Η Ryanair, η Νο1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου την έναρξη 6 νέων δρομολογίων προς την Ελλάδα από την Βουλγαρία, την Ιταλία, και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσθέτοντας επιπλέον πτήσεις σε άλλα 6 δρομολόγια, αυξάνοντας το καλοκαιρινό της πρόγραμμα για το 2019.

Η επέκταση του προγράμματος της Ryanair προς την Ελλάδα για το 2019, περιλαμβάνει:

Καλαμάτα: 4 νέα δρομολόγια: Λονδίνο Στάνστεντ, (1 εβδ), Μιλάνο Μπέργκαμο (2), Πίζα (2) & Σόφια (1)

Ηράκλειο: 1 νέο δρομολόγιο: Μπολόνια (1) & επιπλέον πτήσεις προς Μιλάνο Μαλπένσα (3)

Ζάκυνθος: 1 νέο δρομολόγιο: Μιλάνο Μπέργκαμο (1)

Κέρκυρα: Επιπλέον πτήσεις προς Εδιμβούργο (2)

Κεφαλονιά: Επιπλέον πτήσεις προς Μιλάνο Μπέργκαμο (3)

Ρόδος: Επιπλέον πτήσεις προς Ανατολικά Μίντλαντς (3) & προς Μιλάνο Μπέργκαμο (2)

Θεσσαλονίκη: Επιπλέον πτήσεις προς Μπολόνια (3)

Ο Αερολιμενάχης του Αεροδρομίου της Καλαμάτας, Δημήτρης Μανδηλάρης, με τον Νικόλα Λάρδη της Ryanair και την Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Νικολάκου

Τα νέα αυτά 6 δρομολόγια και οι επιπλέον πτήσεις είναι τώρα διαθέσιμα για κράτηση μόνο στην Ryanair.com, και οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα ώστε να εκμεταλλευτούν τις εκπληκτικές αυτές καλοκαιρινές προσθήκες.

Ο Sales & Marketing Manager της Ryanair για την Ανατολική Μεσόγειο Νικόλας Λάρδης, δήλωσε στην Καλαμάτα:

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτά τα 6 νέα δρομολόγια προς την Ελλάδα, εντάσσοντας ξανά την Καλαμάτα και την Ζάκυνθο στο καλοκαιρίνο μας πρόγραμμα για το 2019.

Για να το γιορτάσουμε, προσφέρουμε θέσεις από μόνο 9.99€, για ταξίδι έως τον Μάρτιο του 2019 με κράτηση έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (22 Δεκ). Η προσφορά αυτή θα εξαντληθεί γρήγορα οπότε οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν άμεσα στην Ryanair.com για να μην χάσουν την εκπληκτική αυτή προσφορά.”

Η Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Πελοποννήσου, Κωνσταντίνα Νικολάκου προσέθεσε: “Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίησή μας για την ανακοίνωση των τεσσάρων δρομολογίων της Ryanair στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας . Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε αδιάκοπα την ανάδειξη του Αεροδρομίου και την δημιουργία νέων ευκαιριών για την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου και της τοπικής μας οικονομίας.”

Ryanair: Νέες πτήσεις από Καλαμάτα για Λονδίνο, Μιλάνο, Σόφια και Πίζα
To Top