Αθλητισμός

Ρόδος: Στους δρόμους οι οπαδοί για την μη αδειοδότηση

Παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και ετοιμάζουν πορεία και κλείσιμο του λιμανιού οι φίλαθλοι των ελαφιών αντιδρώντας στην μη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στην SL2

 

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα της Ρόδου, έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις.

Όπως αναφέρει το xxsports, τα «ελάφια» θεωρούν άδικη και σκανδαλώδη την απόφαση, κάνουν λόγο για πισώπλατα παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου και ζητούν άμεση δικαίωση, ενώ προετοιμάζουν παράλληλα τις επόμενες κινήσεις τους.

Αντιδράσεις ή πιο σωστά κινητοποιήσεις υπάρχουν σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες και στο απλό φίλαθλο κόσμο των «πρασίνων» που δείχνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν στην αγαπημένη τους ομάδα να υποστεί ακόμα μια κατάφωρη αδικία. Μάλιστα, μετά το προσεχές Σαββατιάτικο φιλικό (18/08) απέναντι στη Λάρισα ετοιμάζουν μαζική πορεία, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας θα «κλείσουν» το λιμάνι του νησιού.

Ο κόμπος για διοίκηση και κόσμο έχει φτάσει στο χτένι και αναμένεται να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο, μέχρι την τελική δικαίωση στο θίασο του παραλόγου που εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες, όπου ο πρόεδρος της Επιτροπής ζητάει χρόνο, ώστε να τους παραθέσει γραπτώς το σκεπτικό της απόρριψης του φακέλου.

 

Ρόδος: Στους δρόμους οι οπαδοί για την μη αδειοδότηση
To Top