Αθλητισμός

River West Kalamata Sports Park: Ο μεγαλύτερος πολυχώρος άθλησης για όλη την οικογένεια

Ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο με πληθώρα επιλογών απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους

Ξεκίνησαν τα όμορφα αθλητικά πρωινά με την λειτουργία όλων των τμημάτων στον πολυχώρο άθλησης River West Kalamata Sports Park, δίπλα από τα εκπαιδευτήρια Μπουγά εκεί που η διασκέδαση η άθληση η ψυχαγωγία και η διαπαιδαγώγηση έχουν τον πρώτο λόγο.

west-DSC-1009

west-DSC-1010

west-DSC-1011

west-DSC-1012

west-DSC-1013

west-DSC-1014

Σήμερα Σάββατο ήταν η πρώτη μέρα που ξεκίνησαν τα φιλικά παιχνίδια για την ακαδημία ποδοσφαίρου Tornados PFA και κάτω από έναν υπέροχο ήλιο οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να ανταλλάξουν απόψεις.

west-DSC-0992

west-DSC-0993

west-DSC-0995

west-DSC-1000

west-DSC-1002

west-DSC-1004

west-DSC-1005

Στον πολυχώρο άθλησης εκτός από το μεγάλο γήπεδο με φυσικό χορτάρι λειτουργεί ένα γήπεδο πέντε επί πέντε με τάπητα τελευταίας τεχνολογίας γήπεδο τένις μπάσκετ βόλεΐ και τα νέα αποκτήματα που ήρθα να κλέψουν την παράσταση δύο σύγχρονα γήπεδα Padel και ένα γήπεδο beach volley.

Το River West Kalamata Sports Park αποτελεί κοιτίδα του αθλητισμού στην πόλη και οι αθλούμενοι αλλά και οι επισκέπτες μπορούν με ασφάλεια να εξασκήσουν το αγαπημένο του άθλημα.

To River West Kalamata Sports Park βρίσκεται σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον στη δυτική άκρη της πόλης, μόλις 3 χιλιόμετρα από το κέντρο, σε έκταση 13 στρεμμάτων.
Οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό έρχονται για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό περιβάλλον, που θα συνδυάσει αρμονικά την άθληση και την ψυχαγωγία.

Στόχος τού αθλητικού κέντρου είναι η ταυτόχρονη και πληθώρα επιλογών απασχόληση των μελών ολόκληρης της οικογένειας.
Μικροί και μεγάλοι έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με το μαγικό κόσμο τού αθλητισμού και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα δραστηριοτήτων, όπως τοξοβολία, αναρρίχηση, τένις, padel, μπάσκετ, volley, beach volley – beach tennis, ποδόσφαιρο, ποδηλασία.

info: Ευστάθιου Κωστόπουλου και Πρωτοελλαδικού Μεγάρου Ακοβίτικα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 6932063827, 6975735932
info@riverwestkalamata.gr

To Top