Αθλητισμός

Ρίο: Η 16χρονη πολίστρια της ΝΕ Πατρών, Ντένια Κουρέτα, έσωσε τρεις ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα

Η 16χρονη Ντένια Κουρέτα, αθλήτρια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών παρενέβη σωτήρια και διέσωσε τρεις ανθρώπους στη θάλασσα του Ρίου.

Για δεύτερη φορά σε διάστημα μικρότερο του ενός χρόνου, μία πολίστρια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών παρενέβη καταλυτικά και σωτήρια για τη διάσωση ανθρώπων που κινδύνευαν στη θάλασσα.

Ο λόγος για τη 16χρονη Ντένια Κουρέτα, η οποία βοήθησε να σωθεί η ζωή δύο ανδρών και μίας γυναίκας, στη θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι, με τις αδελφές Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα, που επίσης αγωνίζονται στη ΝΕΠ.

Το σημερινό συμβάν έκανε γνωστό με ανάρτησή της η ΝΕ Πατρών, που τονίζει: 

«Πόσο υπερήφανοι είμαστε όλοι στη ΝΕΠ, με το ήθος και την αλληλεγγύη που δείχνουν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας!  Τελευταίο παράδειγμα αυτό της πολίστριας του συλλόγου, Ντένιας Κουρέτα, η οποία επανέλαβε αυτό που είχαν κάνει πέρσι οι συμπαίκτριές της, Μαρία και Ναυσικά Μπαλάτσα. Τότε τα δυο κορίτσια μας, είχαν σώσει δυο ανθρώπους από βέβαιο πνιγμό στην Πλαζ και σήμερα η Ντένια Κουρέτα έκανε το ίδιο, σώζοντας δυο άνδρες και μια γυναίκα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου.

Επειδή κάποια πράγματα είναι πάνω από το πόλο, από τα αποτελέσματα στις πισίνες και από το πόσα γκολ βάζει ο κάθε αθλητής, οφείλουμε να συγχαρούμε δημόσια τη Ντένια Κουρέτα και να της δώσουμε ένα μεγάλο «μπράβο» γιατί από όλα τα τέρματα που έχει σκοράρει φέτος, αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Η διοίκηση, οι προπονητές, οι αθλητές-τριες και σύσσωμη η μεγάλη «οικογένεια» της ΝΕΠ υπόσχονται ότι θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή για την Πάτρα και για όλη την κοινωνία.
Και πάλι μπράβο Ντένια!».

Εύσημα από Γιαννόπουλο

Με τη νεαρή πολίστρια επικοινώνησε και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος τη έδωσε συγχαρητήρια για το θάρρος και το σθένος της και επεσήμανε ότι, τόσο η ίδια όσο και οι συμπαίκτριές της στο περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού, αποτελούν λαμπρό παράδειγμα.

 

Ρίο: Η 16χρονη πολίστρια της ΝΕ Πατρών, Ντένια Κουρέτα, έσωσε τρεις ανθρώπους από πνιγμό στη θάλασσα
To Top