ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρεκόρ τεστ για κορονοϊό μέσω drive through στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά- Όλα αρνητικά!

“ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ” ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

Ρεκόρ Μεσσηνίας κατέγραψαν σήμερα τα τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, μέσω drive through, αλλά και στατικά στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά! Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 425 συμπολίτες μας βρέθηκαν στον υπαίθριο χώρο του πάρκινγκ των εκπαιδευτηρίων, προκειμένου να υποβληθούν σε δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού από τα δυο συνεργεία του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας και του ΕΟΔΥ με την αμέριστη βοήθεια των εθελοντριών του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας. Μετά από λίγα λεπτά όλοι έλαβαν sms στο κινητό τους για το αποτέλεσμα του τεστ που έκαναν. Όλα βγήκαν αρνητικά!

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ-ΡΕΚΟΡ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΤΕΣΤ

Να θυμίσουμε ότι το κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, εν όψει και της επαναλειτουργίας των σχολείων είχαν κάνει τις προηγούμενες μέρες τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, προσφέροντας τον χώρο των εγκαταστάσεών τους, προκειμένου να ελεγχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες. Η ανταπόκριση σήμερα ξεπέρασε κάθε προσδοκία, που δείχνει και την ανησυχία του κόσμου και την αγωνία των πολιτών να εξεταστούν για κορονοϊό. Ταυτόχρονα τα αποτελέσματα σκόρπισαν χαμόγελα ανακούφισης σε όλους όσοι προσήλθαν προς εξέταση.

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη τάξη κι οργάνωση και η επίσκεψη ήταν περίπου 10 – 15 λεπτών και μάλιστα το συστεγαζόμενο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ είχε ετοιμάσει και ζεστό κρασί για κέρασμα σε όλους!

Μετά το τεστ υπήρχε και κέρασμα!

Να επισημάνουμε ότι για πρώτη φορά έγινε μαζικό drive through test σε ιδιωτικό χώρο, και μάλιστα για πρώτη φορά σε Σχολείο και το ευχάριστο είναι πως όλα τα τεστ βγήκαν αρνητικά!

To Top