ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Rapid test το Σάββατο στο Δημαρχείο Μεσσήνης για εκπαιδευτικούς και προσωπικό σχολείων

Εν όψει του ανοίγματος από Δευτέρα Γυμνασίων-Λυκείων

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Γρήγορα τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19 θα διενεργηθούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στη Μεσσήνη σε εκπαιδευτικούς και βοηθητικό προσωπικό της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενόψει της επαναλειτουργίας των Γυμνασίων και των Λυκείων.

Ο Δήμος Μεσσήνης μεριμνώντας για την ασφαλή επάνοδο των εργαζομένων της Δευτεροβάθμιας στα σχολεία, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προγραμματίζει τη διενέργεια rapid tests ανίχνευσης του κορωνοϊού COVID-19 το Σάββατο 30-1-2021, από τις 9 π.μ. μέχρι τις 12 μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης για το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό όλων των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Μεσσήνης. Μπορούν να συμμετάσχουν επίσης και οι εκπαιδευτικοί και το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχα τεστ είχαν γίνει στο Δημαρχείο πριν από το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων και νηπιαγωγείων στις 11 Ιανουαρίου.

Τα rapid τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, πραγματοποιεί το υγειονομικό προσωπικό του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Μεσσήνης.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής με στόχο την υγειονομικά ασφαλή επαναλειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων του Δήμου μας.

Rapid test το Σάββατο στο Δημαρχείο Μεσσήνης για εκπαιδευτικούς και προσωπικό σχολείων
To Top