Αθλητισμός

Ο Ραλφ Ράνγκνικ νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ είναι και επίσημα ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το τέλος της σεζόν, σε ρόλο υπηρεσιακού. Ο 63χρονος Γερμανός τεχνικός θα παραμείνει μετά το καλοκαίρι για δύο επιπλέον χρόνια σε ρόλο συμβούλου στην ομάδα.

Ο Μάικλ Κάρικ θα παραμείνει πάντως στη θέση του μέχρι να διευθετηθούν τα γραφειοκρατικά ζητήματα για την visa εργασίας στον Ράνγκνικ.

Ο γενικός διευθυντής του κλαμπ, Τζον Μέρτοου, τόνισε: «Ο Ραλφ είναι ένας από τους πιο σεβαστούς και πρωτοπόρους προπονητές στην Ευρώπη. Για μας ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή βάσει της εμπειρίας που έχει για σχεδόν τέσσερις δεκαετίες στο ποδόσφαιρο. Όλοι μας ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τη διετία που ακολουθεί στον συμβουλευτικό ρόλο που θα έχει».

Ο Ράνγκνικ είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω πλέον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είμαι αφοσιωμένος στο να κάνουμε πετυχημένη αυτή τη σεζόν. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο και εξαιρετική ισορροπία νιάτων και εμπειρίας. Όλες μου οι προσπάθειες για τους επόμενους έξι μήνες θα είναι για να βοηθήσω τους παίκτες μου να δείξουν τις δυνατότητές τους, τόσο ατομικό όσο και ομαδικά, που είναι και το πιο σημαντικό. Μετά το καλοκαίρι ανυπομονώ να υποστηρίξω τους μακροπρόθεσμους στόχους σε συμβουλευτική βάση».

Ο Ραλφ Ράνγκνικ νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
To Top