ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροσβεστική: Νέος Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου ο Αρχιπύραρχος Γεωργανάς

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ = Ποιοι Υποστράτηγοι αποστρατεύονται – Οι Αρχιπύραρχοι που προάγονται

Ο Αρχιπύραρχος Δημήτρης Γεωργανάς σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι ο ο νέος Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη, μετά τις κρίσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ αναμένεται και η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ με τις επίσημες τοποθετήσεις των Αξιωματικών.
Μέχρι σήμερα ο Δημήτρης Γεωργανάς υπηρετούσε στην Κέρκυρα ενώ θα αντικαταστήσει τον Αθανάσιο Κολυβήρα που αποστρατεύθηκε.

Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στο βαθμό του Αντιστρατήγου προάγονται και αποστρατεύονται οι Πέτρου Σπυρίδων, Κολυβήρας Αθανάσιος, Κορέλας Σωτήριος και Μπουντουράκης Δημοσθένης.

Οι Αρχιπύραρχοι που γίνονται Υποστράτηγοι και αποστρατεύονται είναι οι: Κυριακουλέας Κυριακούλης, Αθάνατος Νικόλαος, Βιντζηλαίος Γεώργιος, Καρπαθιωτάκης Γεώργιος, Καρακίτσος Γεώργιος, Καρατζαφέρης Ιωάννης και Ζαμάνης Ιωάννης.

Ο Αρχιπύραρχος Τσόγκας Νικόλαος συμπληρώνει 35 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας, προάγεται σε Υποστράτηγος και ολοκληρώνει τη θητεία του στο Σώμα.

Οι Αρχιπύραρχοι που γίνονται Αντιστράτηγοι είναι οι: Καλιανιώτης Δημήτριος, Ραγκαβάς Δημοσθένης, Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος, Πατράκης Δημήτριος, Μπαλάφας Αθανάσιος, Δαδούδης Κωνσταντίνος και Φαλάρας Ευάγγελος.

Πυροσβεστική: Νέος Περιφερειακός Διοικητής Πελοποννήσου ο Αρχιπύραρχος Γεωργανάς
To Top