ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυροσβεστική Καλαμάτας και Αστυνομία σε νέο ενιαίο κτήριο με ΣΔΙΤ ζήτησε ο Χρυσομάλλης από Χρυσοχοΐδη

ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Τα θέματα που τέθηκαν σήμερα στη συνάντηση Χρυσομάλλη με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Συνάντηση εργασίας για τα ζητήματα του νομού είχε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο γραφείο του. Κατά την διάρκεια της συζητήθηκε σειρά θεμάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου και τέθηκαν επί τάπητος συγκεκριμένες προτάσεις για τη βελτίωση των υποδομών και για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, ο Μίλτος Χρυσομάλλης ενημέρωσε τον κ. Χρυσοχοΐδη για τα προβλήματα παραβατικότητας που εντοπίζονται στο σύνολο του νομού, αλλά και για τις ανάγκες των υπηρεσιών ασφαλείας σε υλικά και υποδομές.

METEΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ 2 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΝΕΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΤΗΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Συζητήθηκε το ζήτημα της μετεγκατάστασης τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσο και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας σε ενιαίο νέο κτίριο, που θα προσφέρει καλύτερη πρόσβαση στους πολίτες και καλύτερη λειτουργικότητα στις υπηρεσίες, και το οποίο θα μπορούσε να ανεγερθεί με την αξιοποίηση της Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ ΜΟΝΙΜΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΝΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ

Ο βουλευτής Μεσσηνίας έθεσε στον Υπουργό και το ζήτημα της μετατροπής του εθελοντικού πυροσβεστικού κλιμακίου Πεταλιδίου σε μόνιμο και παράλληλα πρότεινε την ίδρυση νέου μόνιμου πυροσβεστικού κλιμακίου στην Καρδαμύλη, το οποίο θα αναλάβει το βάρος της πυροπροστασίας στη Δυτική Μάνη, πρόταση στην οποία ο Υπουργός συμφώνησε.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τη δέσμευση του κ. Χρυσοχοΐδη να συζητήσουν εκ νέου την πορεία των θεμάτων που του έθεσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης κατά την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στη Μεσσηνία στα μέσα Ιανουαρίου 2020.

Πυροσβεστική Καλαμάτας και Αστυνομία σε νέο ενιαίο κτήριο με ΣΔΙΤ ζήτησε ο Χρυσομάλλης από Χρυσοχοΐδη
To Top