ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντινέας: “Κυβέρνηση πολιτικό φιάσκο”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ

“Μετά τα προεκλογικά ψέματα της κυβέρνησης για πλεόνασμα 2,5%, για 50% προκαταβολή φόρου στους ελεύθερους επαγγελματίες, για λιγότερο κράτος, για καμία αύξηση τιμολογίων ΔΕΗ, για βέτο της Βόρειας Μακεδονίας στην Ε.Ε κ.ά., βλέπουμε το φιάσκο που γίνεται με τη μεσαία τάξη αυξάνοντας τις ασφαλιστικές εισφορές, σε συνδυασμό με αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ στο όνομα της κανονικότητας…

Το αίσθημα ασφάλειας που υποσχέθηκαν; Φιάσκο και αυτό, κάθε μέρα τα δελτία ειδήσεων είναι γεμάτα από αστυνομικές ειδήσεις με κλοπές κ.ά..
Αντίθετα, το “Νόμος και Τάξη” τους απασχολεί μόνο για τα φοιτητικά κινήματα, μπερδεύοντάς τους με τους μπαχαλάκηδες, ηθελημένα, για ευνόητους λόγους. Και εκεί που προσπαθούμε να καταλάβουμε καλά καλά τι προσπαθούν να κάνουν, ψηφίζουν στη Συνταγματική αναθεώρηση αυτό που κατηγορούσαν όλα τα πολιτικά κόμματα. Έτσι, όποιος υπουργός δωροδοκείται βγαίνει λάδι και παραγράφεται το αδίκημα μετά από 2 εκλογικές διαδικασίες! Κάτι ξέρουν, μπράβο τους!

Αλλά το πιο ωραίο είναι αυτό που έκαναν σε αυτούς που έχουν βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό και έχουν δεσμευτεί ενώ εκκρεμεί η δίκη! Τελείωσε και αυτο! Εάν δεν έχει γίνει σε 18 μήνες η δίκη, τα παίρνουν σαν κύριοι, στο όνομα της … κανονικότητας και αυτό!

Τέλος, φιάσκο τους βγαίνει και το προσφυγικό – μεταναστευτικό, αφού το λούζονται οι ίδιοι. Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετώπισε πρώτη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί το εκμεταλλεύονταν κάνοντας μικροπολιτική όταν ήταν αντιπολίτευση!

ΥΓ1 Περιμένω κ. Χρυσομάλλη, εκτός από ερωτήσεις για τα αγριογούρουνα να κάνετε και ερώτηση στον κ. Βορίδη για το τι γίνεται με τα 44 εκατομμύρια που έδωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τα αρδευτικά του φράγματος των Φιλιατρών.

Υ.Γ2 Περιμένω κ. Μαντά, τι θα γίνει με τις δεσμεύσεις του κ. Κιλικία για το νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

ΥΓ3 Περιμένω κ. Λαμπρόπουλε, τι θα γίνει με το στρατόπεδο Παπαφλέσσα και πώς θα χρησιμοποιηθεί.

ΥΓ4 Περιμένω και από τους 4 κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού μας να δεσμευτούν να μην κλείσει καμία σχολή στη Μεσσηνία, μετά την ένωση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Πελοποννήσου.

Και επιτέλους να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να ξεκινήσουν άμεσα το έργο Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Πύλος – Μεθώνη”.

Κωνσταντινέας: “Κυβέρνηση πολιτικό φιάσκο”
To Top