ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πυρά κατά της Κυβέρνησης από τον Βορίδη στη κοπή της πίτας της ΝΔ στα Φιλιατρά

«Καλή χρονιά» πολιτικά, σημαίνει ότι το 2018 θα γίνουν εκλογές και στις εκλογές αυτές θα κερδίσει η Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργός θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τόνισε ο Μάκης Βορίδης, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον κινηματογράφο CINELUX στα Φιλιατρά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα του στελέχους της ΝΔ, Άγγελου Γεωργόπουλου. Σύντομο χαιρετισμό εκφώνησαν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Τριφυλίας, Γιώργος Φωτεινός, η πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας κα Νατάσσα Κυριακοπούλου, ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Μεσσηνίας Παναγιώτης Στρατικόπουλος καθώς και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Τριφυλίας Νίκος Αντωνόπουλος. Ακολούθως, τιμήθηκαν μέλη της ΟΝΝΕΔ από τους Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά, ενώ τιμήθηκε και ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων Κυριαζής Κατρίτσης ως ο νεότερος Δήμαρχος στην Ελλάδα.

Τις δύο πίτες, της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τριφυλίας κ. Χρυσόστομος.
Το “παρών” στην εκδήλωση έδωσαν ακόμη, ο αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς, οι Δήμαρχοι Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρώην Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας, ο πρώην Δήμαρχος Γαργαλιάνων Κυριαζής Κατρίτσης, ο πρώην Δήμαρχος Φιλιατρών Άλκης Ξύγκας, ο πολιτευτής του κόμματος Μίλτος Χρυσομάλλης, ο πρώην Βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, η περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών και στελεχών του κόμματος.

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό, λέγοντας ότι «αποτελεί δυσμενή συγκυρία ότι αυτή η κυβέρνηση χειρίζεται ένα τόσο σοβαρό εθνικό θέμα», ενώ τόνισε ότι «η ΝΔ θα υπερασπιστεί τα εθνικά δίκαια και δεν πρόκειται να δεχτεί την όποια λύση θα προσβάλει την ιστορία και θα εγείρει αξιώσεις».
Επίσης ο Μ. Βορίδης ήταν πολύ αιχμηρός στην κριτική του για «τις συνεχείς παρεμβάσεις στη δικαιοσύνη».

Πηγή gargalianoionline.gr

«Καθαρή εντολή» στη Ν.Δ. με ισχυρό πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη ζήτησε ο Μάκης Βορίδης από τα Φιλιατρά [εικόνες – βίντεο]

To Top