ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πύλος: Έκοψε τη βασιλόπιτά του το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

“Παίρνοντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, το Σωματείο μας σήμερα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στον υπαίθριο χώρο του Βιολογικού της Πύλου, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι και κάτω από την μάσκα και σε όλες τις συνθήκες τα σωματεία δεν αναστέλλουν τις λειτουργίες τους.

Παράλληλα με τις ευχές το Σωματείο απηύθυνε κάλεσμα για συντονισμό της δράσης του κλάδου με τα ταξικά συνδικάτα τις ομοσπονδίες και τα εργατικά κέντρα πού αγωνίζονται πανελλαδικά για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Κάλεσε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΠΥΛΟΥ πού παραβρέθηκε ύστερα από πρόσκληση του Σωματείου, να λύσει τις εκκρεμότητες πού υπάρχουν με τα μέτρα ατομικής προστασίας, την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ την στελέχωση των υπηρεσιών με μόνιμο προσωπικό και την μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

Το φλουρί τό κέρδισε ο Μαρινάκης Διονύσης παίρνοντας 50 ευρώ από το Σωματείο. Η Δημητρακοπούλου Δήμητρα και ο Γάλλος Ιωάννης 4 ημέρες άδεια από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ ΠΥΛΟΥ κ Χαραμάρα Θεόδωρο”.

Πύλος: Έκοψε τη βασιλόπιτά του το Σωματείο Εργαζομένων στις ΔΕΥΑ Μεσσηνίας
To Top