Επιχειρείν

Ψήνεσαι για καφεδάκι στο νέο κατάστημα ΣΠΙΝΟΣ;

Το νέο κατάστημα Spinos Coffee φέρνει το εκλεκτό χαρμάνι με το ασύγκριτο άρωμα στο κέντρο της Καλαμάτας!

H αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη λειτουργίας του νέου καταστήματος “ΣΠΙΝΟΣ” στο κέντρο της Καλαμάτας ξεκίνησε!
Αύριο Τετάρτη 1η Ιουλίου, από νωρίς το πρωί, το νέο κατάστημα στην οδό Αριστομένους 15, λίγα μέτρα από το Ιστορικό Δημαρχείο ανοίγει τις πόρτες και υποδέχεται τους λάτρεις του φρεσκοκομμένου καφέ και όλων των προϊόντων που θα βρείτε σε πολλές κι έξυπνες συσκευασίες!

Η εταιρεία «Γ.ΣΠΙΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 2004 και δραστηριοποιείται στον χώρο επεξεργασίας – συσκευασίας και εμπορίας καφέ, συνεχίζοντας την παράδοση 85 και πλέον ετών.

Στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 700 τ.μ, στην Λ. Αθηνών στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας και αποτελεί μία σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα παραγωγής καβουρντισμένου καφέ που είναι οργανωμένη βάσει όλων των προδιαγραφών (μηχανολογικός εξοπλισμός, σύστημα διαχείρισης & ασφάλειας HACCP κλπ), εξασφαλίζοντας σταθερότητα στην ποιότητα, αλλά διατηρώντας την ίδια στιγμή έντονο το άρωμα της παράδοσης.

Διαθέτει σύγχρονη βιοτεχνική μονάδα επεξεργασίας και συσκευασίας καφέ με δυνατότητα παραγωγής έως και 3 τόνους ημερησίως!

Από την Τετάρτη 1η Ιουλίου, νέο κατάστημα στον πεζόδρομο της Αριστομένους! O Γιώργος, η Λευκή και όλα τα παιδιά της ομάδας τους, θα μας περιμένουν!

Ψήνεσαι για καφεδάκι στο νέο κατάστημα ΣΠΙΝΟΣ;
To Top