ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για Σακελλαροπούλου: “Αντιπερισπασμός Μητσοτάκη η ανακοίνωση σήμερα της επιλογής Προέδρου της Δημοκρατίας”

ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Για αντιπερισπασμό και αλλαγή ατζέντας εκ μέρους του πρωθυπουργού μιλούν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση νωρίτερα το απόγευμα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου ως την επιλογή της Κυβέρνησης για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Άλλωστε, είχε ήδη ανακοινωθεί ότι οι σχετικές εξαγγελίες θα γίνονταν τις επόμενες ημέρες. Η επίσπευση λοιπόν της ανακοίνωσης του ονόματος έγινε εκτάκτως σήμερα, προκειμένου, όπως λένε, να αλλάξει η ατζέντα της επικαιρότητας από την επανίδρυση του υπουργείου Μετανάστευσης και τη διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη χωρίς την Ελλάδα.

Ειδικότερα οι πηγές ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν:

“Σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τον κ. Μητσοτάκη που λειτούργησε εξαρχής με όρους επικοινωνιακής διαχείρισης και ευτέλισε το θεσμό του ΠτΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής του ΠτΔ με όρους σοβαρότητας και θεσμικής υπευθυνότητας. Αυτό θα πράξουμε και τώρα, σε αντίθεση με κ. Μητσοτάκη που ανακοίνωσε σήμερα την επιλογή του για αντιπερισπασμό στο φιάσκο με το Λιβυκό και το μεταναστευτικό . Θα συγκληθούν τα όργανα του κόμματος και στη συνέχεια ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ανακοινώσει την στάση του κόμματος στο ζήτημα”.

Το πρώτο σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ για Σακελλαροπούλου: “Αντιπερισπασμός Μητσοτάκη η ανακοίνωση σήμερα της επιλογής Προέδρου της Δημοκρατίας”
To Top