Χορός

Πρωτιές και διακρίσεις από τους χορευτές της Καλαμάτας!

Στο προσκήνιο πάλι βρέθηκαν οι χορευτές της Καλαμάτας με κύπελα και μετάλλια στο 6th Mediterranean Open Dance Cup και στο Πρωτάθλημα Ελλάδος που διοργανώθηκε 21-22 Απριλίου στην Αργυρούπολη στην Αθήνα.
Η Καλαμάτα, η πόλη του χορού, αποδεικνύει ολοένα και περισσότερο τη χορευτική της δύναμη, μέσα από τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες διακρίσεις των χορευτών κατοίκων της πόλης σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς Αθλητικού χορού που διεξάγονται στη χώρα μας.

Για άλλη μια φορά, οι χορευτές της Καλαμάτας κατέκτησαν κύπελλα και μετάλλια πρωτιάς στην εξαιρετική διοργάνωση Διαγωνισμού χορού της I.D.O Hellas (International Dance Organization) στο 6th Mediterranean Open Dance Cup και Πρωτάθλημα Ελλάδος που διεξήχθη στο Κλειστό Γήπεδο Αργυρούπολης στην Αθήνα 21-22 Απριλίου 2018. Σε αυτό το πρώτο ανοιχτό ανεξάρτητο πρωτάθλημα Ελλάδος με Εθνική λίστα κατάταξης, οι χορευτές της Καλαμάτας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

1η θέση OPEN LATIN Cha –cha Adult Pro-Am: Νίνα Δράκου (Dance Challenge)- Oleksandr Bakharyev (Zhivo Dance Team)
1η θέση One Dance Latin Rumba Solo Youth και One Dance Samba: Iωάννα Καψαμπέλη
1η θέση One Dance Latin Cha-cha Solo Adult: Κατερίνα Στεφάνου
2η θέση Three Dance Latin Adult Am-Am: Βασίλης Τουφεξής – Ιωάννα Καψαμπέλη (No Stress Dance Team)
2η θέση One Dance Latin Cha-cha Solo Youth: Ιωάννα Καψαμπέλη
2η θέση One Dance Latin Rumba Solo Adult: Κατερίνα Στεφάνου (No Stress Dance Team)

Συγχαρητήρια στους χορευτές της Καλαμάτας που για άλλη μια φορά κατέκτησαν κύπελλα και μετάλλια πρωτιάς και έτσι κατάφεραν να εισπράξουν την αναγνώριση που αξίζει για την προσπάθεια και τον χρόνο που αφιέρωσαν στην προετοιμασία της εμφάνισής τους.
Με την αγάπη τους για το χορό, τις τακτικές προπονήσεις τους μαζί με την στήριξη των προπονητών τους καταφέρνουν να αναβαθμίζουν το διαγωνιστικό επίπεδο του χορού στη πόλη μας.
Η εξαιρετική διοργάνωση του διαγωνισμού χορού της I.D.O Hellas., προσφέροντας ένα υπέροχο συντονισμένο χορευτικό θέαμα ζευγαριών, χορευτικών ομάδων αλλά και μεμονωμένων χορευτών, με υψηλή ποιότητα παροχών, εξαιρετικές μουσικές επιλογές καθώς και διεθνούς κύρους κριτική επιτροπή, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε θεατές και χορευτές, οι οποίοι το απόλαυσαν στο έπακρο. Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε για την πόλη της Καλαμάτας, να είναι ο επόμενος διαγωνιστικός χορευτικός σταθμός για τους διαγωνιζόμενους χορευτές.

Πρωτιές και διακρίσεις από τους χορευτές της Καλαμάτας!
To Top