Αθλητισμός

Πρωτιές για Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Βάσια Μιχαλοπούλου στο Ε3 της Καλαμάτας (φωτο)

Με σπουδαία διπλή επιτυχία για το καλαματιανό τένις ολοκληρώθηκε το Ενωσιακό τουρνουά Ε3 που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα Δυτ. Παραλίας και Τέντας με διοργανωτή τον ΟΑΚ.

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου στην κατηγορία K16 και η Βάσια Μιχαλοπούλου στην Κ12 ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία τους σε επίπεδο περιφέρειας.

Η Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, η οποία σε ένα μήνα θα γίνει 15 ετών, έδειξε να έχει επανέλθει πλήρως στα υψηλά της στάνταρ μετά την αγωνιστική απραξία του χειμώνα λόγω της καραντίνας και έφτασε στην πρωτιά με τέσσερις νίκες χωρίς να χάσει σετ. Πέρασε bye στον πρώτο γύρο και στην συνέχεια νίκησε τις Σκουπά (ΑΟΑ Ζακυνθινού), Τουμπανιάρη (ΟΑ Κορίνθου), Ζούγρα (ΑΟΑ Ζακυνθινού), Δημοπούλου (ΑΟΑ Πατρών).

Στην ίδια κατηγορία η Ασένοβα (ΣΕ Μεσσήνης) έφτασε μέχρι τα ημιτελικά όπου αποκλείστηκε από την μετέπειτα φιναλίστ Ελπίδα Δημοπούλου. Η Λήδα Μπλουγουρά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από την Τουμπανιάρη.

Η Βάσια Μιχαλοπούλου πήρε μέρος στο τουρνουά με κεκτημένη ταχύτητα από την πρωτιά της στην Τρίπολη πριν μια εβδομάδα. Η 12χρονη τενίστρια έφτασε στην πρωτιά επίσης με τέσσερις νίκες χωρίς να χάσει σετ. Πέρασε bye στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια νίκησε την Παπαδοπούλου (ΟΑΚ), την Καζολέα (ΣΕ Μεσσήνης), την Χριστοπούλου (ΣΑ Μεσσήνης) και στον τελικό την Κοσκινοπούλου (ΑΟΑ Ζακυνθινός).

Η Ασημένια Θεοδώρου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο απο την Ροδοπούλου (Α.Ο.Α.Πατρών), μη αξιοποιώντας την ευκαιρία του ενός match point που είχε χάνοντας την ευκαιρία να πανηγυρίσει την νίκη στην παρθενική της συμμετοχή.

Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο από την Μιχαλοπούλου έχοντας πριν επικρατήσει της Ευαγγελίας Μπούτρα του Σ.Α.Μεσσήνης.

 

Πρωτιές για Μαριάννα Παπακωνσταντίνου, Βάσια Μιχαλοπούλου στο Ε3 της Καλαμάτας (φωτο)
To Top